Italiaans gehaktbrood met tomatensaus

Met parmezaan schaaf als topping samen met verse basilicum
  • Aantal: 6
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 55 min
  • Klaar in: 1 uur
Naar het recept

Maak dit Italiaanse gehaktbrood met parmezaanse kaas en tomatensaus heel eenvoudig zelf klaar.

Gehaktbrood met parmezaan

Een goed gehaktbrood met tomatensaus, ultiem comfort food. Deze zou je prima bij de pasta kunnen serveren, iedereen smult hiervan! De parmezaan zou je extra kunnen nemen voor wat schaaf als topping samen met wat verse basilicum blaadjes. Enjoy!

Ingrediënten

  • 1 kg saucijzen
  • 1 ui
  • 2 teen knoflook
  • 3 el parmazaanse kaas
  • 1 ei
  • 500 gr Italiaanse tomatensaus basilico
  • 1/2 bosje peterselie

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor op 180 graden. Knijp het vlees uit de worstjes en doe het in een grote kom. Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn. Meng de ui, peterselie, knoflook, geraspte kaas en het ei door het vlees.
  2. 2Neem een bakvorm en schep het vleesmengsel erin. Druk het aan en plaats het in het midden van de voorverwarmde oven. Bak het vlees in 55 minuten af.
  3. 3Verwarm de tomatensaus. Haal het gehaktbrood uit de oven, snij het aan en serveer met de tomatensaus apart.Wat extra parmezaan zou je extra kunnen nemen als topping samen met wat verse basilicum blaadjes. Enjoy!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...