Italiaans gehaktbrood met tomatensaus

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 6
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 55m
  • Klaar in: 60m

Maak dit Italiaanse gehaktbrood met parmazaanse kaas en tomatensaus heel eenvoudig zelf klaar.

Ingrediënten

  • 1000 gram saucijzen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels geraspte parmazaanse kaas
  • 1 ei
  • 500 gram Italiaanse tomatensaus basilico
  • 1/2 bosje peterselie

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Knijp het vlees uit de worstjes en doe het in een grote kom. Snipper de ui, knoflook en peterselie fijn. Meng de ui, peterselie, knoflook, geraspte kaas en het ei door het vlees.

Stap2

Pak een bakvorm en schep het vleesmengsel erin. Druk het aan en plaats het in het midden van de voorverwarmde oven. Bak het vlees ongeveer 55 minuten af.

Stap3

Verwarm de tomatensaus volgens aanwijzingen op de verpakking. Haal het gehaktbrood uit de oven, snij het aan en serveer het met de tomatensaus apart.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

78

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab