Jackfruit balletjes recept
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 680
Jackfruit balletjes tussen een pita met knapperige paprika -komkommer salade met rode ui en tomaat. Je maakt de balletjes van jackfruit heel makkelijk en snel in de pan om en om en 't is lekker met 'n frisse dip van tzatziki.
Vegetarische jackfruit balletjes
Rootzz of Nature vegetarische Jackfruit balletjes ofwel deze vleesvervangers gemaakt van Jackfruit zijn juicy met lekker veel bite, ze zijn rijk aan eiwit, vrij van soja maar niet glutenvrij. Een simpel recept voor tussen 'n broodje en tevens kidsproof.
Ook lekker: Vega pita met biet en feta met saus van yoghurt, knoflook en komkommer.
Tzatziki maak je makkelijk zelf.
Vega balletjes uit de pan
- Maak eerst de salade; snij de paprika's in reepjes, pel en snij de rode ui in ringen, komkommer in halve plakjes, tomaten in partjes en meng samen met de witte kaasblokjes in olie.
- Verhit de olijfolie en bak de balletjes om en om krokant en warm. Rooster ondertussen de pita's.
- Snij de broodjes open en beleg met de paprika -komkommer -rode ui salade. Leg de vega balletjes erop. Maak af met een dip naar keuze. Vega balletjes uit de pan, zo maak je ze.
Eet gelijk!
De vega balletjes van jackfruit zijn lekker gekruid en zouden ook perfect passen tussen de vegetarische pasta, rijst of Hollandse stamp zoals 'n hete bliksem recept.
Ook lekker: Pitabroodjes met gebakken groenten chili - yoghurt en komkommer.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?