Kaas van de barbecue
Camembert- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 25 min
Kaas van de barbecue, gezellig en makkelijk dessert. Zet dit ronde kaasje met aluminiumfolie op de bbq. Het is zó lekker en zó makkelijk te maken zonder voorbereiding.
Camembert van de grill
Voor dit recept gebruik ik een camembert, ingepakt van de grill, zacht en romig. Vergeet niet het houten doosje met aluminiumfolie te vullen, zo voorkom je dat de kaas uitloopt in de bbq. Hoe lekker!
Camembert uit de oven kan natuurlijk ook, verwarm voor tot 200 graden, camembert insnijden, eventueel wat honing en tijm op de kaas en zet op aluminiumfolie tien minuten in de oven tot de kaas zacht is.
Zo maak je kaasfondue van de bbq
- Zorg dat de bbq heet is. Haal de camembert uit de plastic folie, leg wat aluminiumfolie in het doosje en leg daar de kaas op en snij de kaas in. Leg het doosje op de barbecue en laat de camembert goed zacht worden.
- Snij Turks brood of stokbrood in stukjes en grill kort op de barbecue. Eet lekker alles op! Cheese!
Geniet van je kaasfondue van de bbq!
Meer kaas? Borrelbrood met kaas uit de oven.