Kaaskoekjes van parmezaanse kaas
Knapperige koek- Aantal: 12
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Het makkelijkste en snelste hartige koekje met enkel parmezaanse kaas. Heerlijk als extra bite op een risotto, pastagerecht of een salade.
Kaaskoekjes maken
Eenvoudig, zó gemaakt uit de oven. Ik gebruik parmezaan en verder niets! Wil je wat variatie? Gebruik een paar blaadjes verse basilicum, snijd in reepjes en meng deze door de geraspte kaas voordat je de kaas in de oven schuift. Heerlijk hartig glutenvrij baksel wat zo ook prima als amuse door kan!
Bereidingswijze parmezaansekoekjes
- Verwarm de oven voor tot 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier en rasp de kaas.
- Leg kleine hoopjes van de parmezaanse kaas op het bakpapier, laat wat ruimte tussen de koekjes.
- Bak de kaaskoekjes in 8 minuten goud en knapperig. Laat afkoelen en je knapperige topping is klaar!
Meer kaaskoekjes? Koekjes met oude kaas recept.