Kaasstengels maken
van bladerdeeg- Aantal:
15
- Bereidingstijd:
10 min
- Wachttijd:
20 min
- Klaar in:
30 min
- Kcal:
175
Kaasstengels van bladerdeeg kan je perfect zelf maken. Erg eenvoudig en erg snel klaar. Lekker voor tussendoor of als borrelhap.
Kaasstengels met pesto
Als je zelf je kaasstengels gaat maken kan je er van alles opsmeren! Met pesto, rozemarijn of maanzaad. Even draaien en de oven maakt het af. Liever glutenvrij? Gebruik bladerdeeg wat vrij van gluten is.
Kaasstengels maken
Zelfgemaakte kaasstengels van bladerdeeg, snel en eenvoudig. Ideaal voor tussendoor of als borrelhap. Varieer met toppings zoals pesto of rozemarijn.
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg vers
- 1 ei
- 100 gr geraspte kaas
- 2 el sesamzaad
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit. Snijd lange stroken en smeer in met geklopt ei. Leg steeds 2 stroken op elkaar, duw een beetje aan en draai de stroken tot spiralen.
- Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi kaas op de stengels en maanzaad. Bak de kaasstengels in 20 minuten bruin en krokant.
Nog meer kaas hapjes
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen