Kaasstengels maken

Kaasstengels maken

van bladerdeeg
  • Aantal: 15
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
  • Kcal: 175

Kaasstengels van bladerdeeg kan je perfect zelf maken. Erg eenvoudig en erg snel klaar. Lekker voor tussendoor of als borrelhap.

Kaasstengels met pesto

Als je zelf je kaasstengels gaat maken kan je er van alles opsmeren! Met pesto, rozemarijn of maanzaad. Even draaien en de oven maakt het af. Liever glutenvrij? Gebruik bladerdeeg wat vrij van gluten is.

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 1 ei
  • 100 gr geraspte kaas
  • 2 el sesamzaad

Bereidingswijze kaasstengels

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit. Snijd lange stroken en smeer in met geklopt ei. Leg steeds 2 stroken op elkaar, duw een beetje aan en draai de stroken tot spiralen.
  2. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi kaas op de stengels en maanzaad. Bak de kaasstengels in 20 minuten bruin en krokant.

Kaasstengels voorbereiden

Nog meer kaas hapjes

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.4. van 45 stemmen.
Please wait...
Geef een reactie