
Kabeljauw met tagliatelle en pesto
Tomaat en knoflook- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 464
Kabeljauw met tagliatelle pesto tomaat en knoflook, ’n simpel oven recept, lekker en gezond. Kabeljauw uit de oven maak je zó.
Kabeljauw uit de oven
Kabeljauw uit de oven ’n easy recept waarmee je eindeloos kan variëren. Kabeljauw is gezond en bevat belangrijke voedingsstoffen.
Pesto maken: Hoe maak je een groene pesto zó! Met 5 ingrediënten zó klaar.
Kabeljauw met pesto uit de oven
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de kabeljauwfilets erin en bestrooi de vis met peper en zout. Besmeer de vis met de helft van de pesto.
- Verdeel de cherrytomaatjes en olijven over de ovenschaal. Bak de vis ongeveer 15 minuten in de oven. Kook ondertussen de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Giet de tagliatelle af en pers de knoflook erboven. Schep de rest van de pesto door de tagliatelle en serveer met de vis.
Ook lekker: Tagliatelle met groentesaus met knoflook en geitenkaas, ’n pasta gerecht vol vitaminen en zachte geitenkaas.
Geef een reactie