Kabeljauw met tagliatelle en pesto
Tomaat en knoflook- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 464
Kabeljauw met tagliatelle pesto tomaat en knoflook, ’n simpel oven recept, lekker en gezond. Kabeljauw uit de oven maak je zó.
Kabeljauw uit de oven
Kabeljauw uit de oven ’n easy recept waarmee je eindeloos kan variëren. Kabeljauw is gezond en bevat belangrijke voedingsstoffen.
Pesto maken: Hoe maak je een groene pesto zó! Met 5 ingrediënten zó klaar.
Kabeljauw met pesto uit de oven
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de kabeljauwfilets erin en bestrooi de vis met peper en zout. Besmeer de vis met de helft van de pesto.
- Doe de cherrytomaatjes bij de vis in de ovenschaal. Bak de vis zo’n 15 tot 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Giet de tagliatelle af en breng op smaak met de overige pesto. schep de kabeljauw op samen met de tagliatelle.
Ook lekker: Tagliatelle met groentesaus met knoflook en geitenkaas, ’n pasta gerecht vol vitaminen en zachte geitenkaas.