Kabeljauw met tagliatelle en pesto
Kabeljauw met tagliatelle pesto tomaat en knoflook is een simpel ovenrecept, lekker en gezond. Kabeljauw uit de oven is een eenvoudig recept waarmee je eindeloos kan variëren. Kabeljauw is niet alleen smaakvol, maar ook rijk aan belangrijke voedingsstoffen. Lees hieronder hoe je deze vis perfect klaarmaakt.
Zelf pesto maken doe je zo met 5 ingrediënten.
Ook lekker: pasta met doperwtenpesto.
Kabeljauw met tagliatelle pesto tomaat en knoflook, ’n simpel gezond oven recept. Kabeljauw uit de oven maak je zó.
Ingrediënten
- 500 gr kabeljauwfilet
- 150 gr 150 gr pesto
- olijfolie
- 500 gr cherrytomaten
- 300 gr tagliatelle
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de kabeljauwfilets erin en bestrooi de vis met peper en zout. Besmeer de vis met de helft van de pesto.
- Doe de cherrytomaatjes bij de vis in de ovenschaal. Bak de vis zo’n 15 tot 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Giet de tagliatelle af en breng op smaak met de overige pesto. schep de kabeljauw op samen met de tagliatelle.
Tip: verse basilicum en krokant gebakken knoflook als topping.
Ook lekker: pasta pesto met kip.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?