Kinder Bueno ijs maken

Kinder Bueno ijs maken

  • Aantal: Aantal 4
  • Bereidingstijd: Bereidingstijd 10 min
  • Wachttijd: Wachttijd 240 min
  • Klaar in: Klaar in 250 min
  • Kcal: Calorieën 140

Het zelf maken van ijs is een waar genot, vooral wanneer het gaat om een recept dat zo verrukkelijk en eenvoudig is als dit. Met Kinder Bueno en witte chocolade als hoofdingrediënten, is dit recept een garantie voor succes. Na slechts vier uur in de vriezer, heb je een heerlijk verfrissend ijsje dat smaakt naar zonneschijn en geluk. En met de toevoeging van verse room, wordt het een ware traktatie voor elke zonnige dag.

Kinder Bueno ijsjes zijn niet zomaar ijsjes. Ze zijn gevuld met dunne, krokante laagjes wafel die een zachte en romige vulling omhullen. Overgoten met een laagje chocolade, zijn ze simpelweg onweerstaanbaar. Ben je klaar om indruk te maken op je gasten? Met dit recept is succes verzekerd!

Kinder Bueno ijs maken voorbereiding

Ingrediënten

  • 100 ml verse slagroom
  • 2 pakjes Kinder Bueno
  • 100 gr witte chocolade
  • ijsstokjes

Instructies

  1. Haal de Kinder Bueno uit de gezamelijke verpakking laat de doorzichtige verpakking dicht. Knijp en breek de chocoladereepjes. Knip de bovenkant van het doorzichtige plastic er netjes en recht vanaf. Zet rechtop in een glas. Giet in elk zakje slagroom tot bijna vol, steek het ijsstokje hierin en zet vier uur in de vriezer.
  2. Verwarm de witte chocolade au bain-marie en doop elk ijsje rondom in de witte chocola en maak af met chocoladeschaaf. Yes! Zó lekker deze Kinder Bueno-ijsjes!

Varieer met toppings en chocolade. Wil je deze ijsjes glutenvrij maken? Gebruik de reepjes van Schär.

Meer ijs? IJs met karamel.

Beoordeling: 4.4. van 7 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024