Kinder Bueno ijs maken
Met witte chocolade- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 4 uur
- Klaar in: 4 uur en 10 min
IJs, hoe lekker en leuk om zelf te maken. Deze ijsjes maak je met Kinder Bueno en witte chocolade een easy recept wat iedereen kan. Vier uur in de vriezer en voilá, te gek lekker! Super simpel met verse room, laat de zon maar schijnen.
IJs met dunne krokante laagjes wafel
Kinder Bueno ijsjes zijn gevuld met krokante dunne laagjes wafel. Een zacht, romige vulling overgoten met een laagje chocolade, goddelijk lekker. Steel jij de show? Succes gegarandeerd!
Bereidingswijze Kinder Bueno-ijsjes
- Haal de Kinder Bueno uit de gezamelijke verpakking laat de doorzichtige verpakking dicht. Knijp en breek de chocoladereepjes. Knip de bovenkant van het doorzichtige plastic er netjes en recht vanaf. Zet rechtop in een glas. Giet in elk zakje slagroom tot bijna vol, steek het ijsstokje hierin en zet vier uur in de vriezer.
- Verwarm de witte chocolade au bain-marie en doop elk ijsje rondom in de witte chocola en maak af met chocoladeschaaf. Yes! Zó lekker deze Kinder Bueno-ijsjes!
Varieer met toppings en chocolade. Wil je deze ijsjes glutenvrij maken? Gebruik de reepjes van Schär.
Meer ijs? IJs met karamel.