Mexicaanse lasagne

Mexicaanse lasagne

Van wraps
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 35 min
  • Kcal: 530

Mexicaanse lasagne van wraps ofwel een tortillataart. De Italiaanse en Mexicaanse keuken komen samen in deze lasagne met wraps. Een makkelijk Mexicaans recept, snel klaar een heerlijke lasagne met Mexicaanse twist.

Mais tortilla

Een soort van wraptaart die je maakt met maistortilla’s. Een tortilla is een soort ongezuurd plat brood, gemaakt van voorbewerkte maïs. Laagjes stapelen met de tortillawraps en voilà, Mexicaanse lasagne.

Ingrediënten

  • 300 gr rundergehakt
  • 150 gr maïs
  • 1 rode ui
  • 2 teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 courgette
  • 460 gr wrap saus
  • 1 pak tortilla wraps
  • 100 gr geraspte kaas
Mexicaanse lasagne recept

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel en snij de ui in ringen, paprika, courgette en knoflook klein.
  2. Schenk een scheutje olijfolie in een koekenpan. Rul het gehakt goudbruin, voeg de ui en knoflook toe, bak kort mee. Voeg nu ook de paprika en courgette toe en bak mee. Voeg de wrap saus en mais toe en breng zachtjes aan de kook.
  3. Vet een bodem van een springvorm in of gebruik een ovenpan. Begin met een wrap, doe er vervolgens een laagje saus bovenop en herhaal dit 4 keer. Eindig met de saus en strooi hier de kaas over heen en zet de Mexicaanse lasagne in de oven voor 20 minuten. Zo maak je ‘m!

Maak af met een dot Griekse yoghurt en koriander. Ook lekker, recept voor chili con carne.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.1. van 9 stemmen.
Please wait...