Luchtige chocoladecake
- Aantal: 6
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 40 min
- Klaar in: 50 min
- Kcal: 180
Luchtige chocoladecake met chocolade stukjes zó gemaakt! Zacht en smeuïge cake gemaakt van rijstmeel. Deze chococake maak je in een handomdraai klaar. Echt 'n makkelijk recept.
Cake met topping
Cake met topping maakt 't extra lekker. Er kan van alles op varieer met je eigen favorieten, heerlijk toch?! ’n Makkie.
Chococake met stukjes
- Verwarm de oven voor op 180 graden, klop de eieren met de suiker in een kom. Voeg het meel en bakpoeder toe, meng verder en schenk de melk erbij samen met de margarine.
- Hak de chocolade in stukjes en meng als laatst mee. Schenk 't beslag in een ingevette vorm naar keuze. Bak zo'n 40 minuten. Check met een prikker, is deze droog? Dan is de chococake gaar. Haal de luchtige cake uit de oven en laat afkoelen in de vorm.
Chococake met stukjes zó maak je 't. Eet met een topping naar keuze, pindakaas of chocopasta, blauwe bes en granaatappelpitjes of lekker zó uit de hand.
Meer chocolade? Dit is ook een aanrader!
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?