Maaltijdsalade met kip, komkommer en pijnboompitten
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
Heb je trek in een frisse en voedzame maaltijd? Probeer deze maaltijdsalade met kip, komkommer en pijnboompitten dan eens. Dit recept is ontzettend eenvoudig, waardoor je in een handomdraai een heerlijke maaltijdsalade op tafel kunt zetten.
Of het nou regent buiten of de zon schijnt, wat voor een weer het ook is, met sla krijg je gegarandeerd de zomer in je hoofd. Deze salade met kip is super simpel!
Ook lekker: maaltijdsalade met ham en oude kaas.
Maaltijdsalade kip
- Zet een pan met water op het vuur, wanneer deze kookt, voeg je de pasta toe.
- Snij de kip in blokjes. Zet een koekenpan op en bak hierin de pijnboompitjes tot dat deze mooi bruin zijn en hou ze apart. Doe in dezelfde pan wat olijfolie en bak de kipblokjes in de koekenpan tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Snij de komkommer in plakjes. Voeg ook de rucola en stukjes komkommer toe aan de kom. Laat de kip en de pasta afkoelen en voeg het dan pas toe aan de sla, anders wordt de salade slap.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?