Mexicaanse gevulde paprika’s

  • Porties: 2
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 20m
  • Klaar in: 45m

Deze Mexicaanse gevulde paprika’s zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de maag! Daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig om klaar te maken. Ideaal dus!

Ben je benieuwd naar meer Mexicaanse gerechten? Kijk dan eens bij onze Mexicaanse recepten.

paprika 5

[ingedients]

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten. Doe het gehakt in een koekenpan en bestrooi het met peper, zout en tex-mex kruiden naar smaak. Bak het gehakt rul.

Stap2

Snipper de rode uien en voeg deze toe aan het gehakt. Laat de maïs uitlekken en voeg deze ook toe. SNij de paprika's door de helft en verwijder de zaadlijsten. Wikkel de paprika's aan de buienkant in met aluminiumfolie. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en druk deze goed aan. Schep een grote lepel cottage cheese op iedere paprikahelft. Plaats de paprika's in de oven en bak ze 25 á 30 minuten in de oven.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab