Mexicaanse gevulde paprika’s
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 25 min
- Klaar in: 35 min
Mexicaanse gevulde paprika's met chilivlokken en cottage cheese. Hoe lekker is dat! De gevulde paprika's zijn eenvoudig om klaar te maken. Perfect dus!
Paprika gevuld
Paprika gevuld proeft als een paprika uit Mexico, dit door de chilivlokken, paprikapoeder en natuurlijk de maïs. Geniet van deze makkelijke maaltijd met een Mexicaanse twist.
Eet je deze paprika graag vegetarisch, Naturli vega gehakt is super lekker!
Paprika vullen met gehakt, zo doe je dat
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten. Bak het gehakt in een koekenpan in een scheutje olijfolie en breng op smaak met verse peper, chilivlokken en paprikapoeder.
- Schil en snij de rode ui in ringen, schil en pers de knoflook en bak mee aan het gehakt. Laat de maïs uitlekken en voeg deze ook toe. Wikkel de paprika's aan de buitenkant in met aluminiumfolie.
- Vul de paprika's met het gehaktmengsel en druk deze goed aan. Schep een grote lepel cottage cheese op iedere paprikahelft. Plaats de paprika's in de oven en bak de paprika's in 25 minuten gaar. Paprika vullen met gehakt, zó doe je dat!
Meer paprika gevuld? Paprika gevuld met spinazie en feta. Favoriet!
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?