Mexicaanse gevulde paprika's

Hapje uit Mexico
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
Naar het recept

Fijne gevulde paprika met een Mexicaanse twist. Hoe lekker is dat! De gevulde paprika’s zijn eenvoudig om klaar te maken. Perfect dus!

Paprika uit Mexico

Deze paprika proeft als een paprika uit Mexico, dit door de Mexicanse kruiden. Geniet van deze makkelijke maaltijd met een frisse groene salade erbij.

Ingrediënten

  • 2 rode paprika’s
  • 400 gr gehakt, rund
  • 2 rode uien
  • 1 blikje maïs
  • 1 bakje cottage cheese
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Bak het gehakt in een koekenpan en bestrooi het met peper, zout en tex-mex kruiden naar smaak. Bak het gehakt rul.
  2. 2Snipper de rode uien en voeg deze toe aan het gehakt. Laat de maïs uitlekken en voeg deze ook toe. Wikkel de paprika’s aan de buitenkant in met aluminiumfolie.
  3. 3Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en druk deze goed aan. Schep een grote lepel cottage cheese op iedere paprikahelft. Plaats de paprika’s in de oven en bak ze 25 á 30 minuten. Geniet van je Mexicaanse hapje!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...