Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 15m

Rechtstreeks uit de Mexicaanse keuken dit heerlijke gerecht wat slechts een bereiding van 10 minuten heeft. Het is Mexicaans en simpel te maken voor liefhebbers van tortilla’s. Door de toevoeging van een stukje kabeljauw is deze wrap weer eens wat anders dan je gewend bent. De ingrediënten die gebruikt worden zijn redelijk eenvoudig te vinden in de lokale supermarkt.

Serveertip: Lekker met guacamole en tomaatjes.

Ingrediënten

  • 200 g gesneden ijsbergsla
  • 125 ml zure room
  • 4 wraptortilla's
  • 125 g gekookte, gepelde garnalen
  • 1 pot salsa hot
  • 3 el zonnebloemolie
  • zout en (versgemalen) peper
  • 1 tl tacokruiden
  • 400 g kabeljauw (diepvries)

Bereidingswijze

Stap1

Begin met het bestrooien van de kabeljauw met de tacokruiden.

Stap2

Verhit daarna de olie in een koekenpan. Let op: Het is wel handig als je voor dit gerecht een anti-aanbaklaag pan gebruikt. De visblokjes aan 1 kant bruin bakken schep ze daarna voorzichtig om met een platte spatel en bak daarna de andere kant bruin.

Stap3

De volgende stap is om de salsa garnalen toe te voegen. Verhit alles 2 minuten lang en voeg zout of peper toe voor een lekker smaak.

Stap4

Verwarm eerst even de tortilla's in een koekenpan tot ze aan beide kanten lekker knapperig zijn. Bestrijk ze vervolgens wat zure room. Over de room wat sla om vervolgens het vismengsel wat in de voorafgaande stappen is gemaakt over de sla.

Stap5

Dien het gerecht op met de overige sla met de tortilla's.

Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab