Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen

Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen

Viswrap
  • Aantal: Aantal 4
  • Bereidingstijd: Bereidingstijd 5 min
  • Wachttijd: Wachttijd 10 min
  • Klaar in: Klaar in 15 min
  • Kcal: Calorieën 300

Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen, ’n viswrap uit de Mexicaanse keuken. ’n Heerlijk wrap wat enkel ’n bereiding van 10 minuten. ’n Simpel wrap recept gevuld met gemarineerde vis, lekker joh!

Wraps met vis

Wraps met vis ’n super simpel vis recept. Serveer je vis wrap eventueel met trostomaat, koriander en limoen. En taco kruidenmix zelf maken is leuk om te doen en mega makkelijk, ’n tex mex klassieker op z’n best.

Ook Lekker: Doperwten guacamole met avocado en limoen, ’n gezonde dip en heerlijk smeuïg voor bij de viswrap.

Ingrediënten

  • 4 wrap tortilla’s
  • 85 gr rucola
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 2 tl tacokruiden
  • 400 gr kabeljauwfilet
  • 200 gr gekookte gepelde garnalen
  • 1 el olijfolie

Optioneel

  • 1 rode peper
  • 125 ml zure room
Wrap kabeljauw en garnalen

Vis wraps maken

  1. Pel en snipper de rode ui en knoflook. Snij de kabeljauw klein en meng met de tacokruiden.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook, bak de kabeljauw mee samen met de garnalen. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met vers gemalen peper en zout.
  3. Verwarm de tortilla’s in een koekenpan tot ze aan beide kanten knapperig zijn. Bestrijk de wraps eventueel met zure room. Beleg met sla en schep het vismengsel in de wrap.
  4. Rol de wrap op en geniet van je vis wrap. Vis wraps maken doe je zó.

Voor extra pit voeg je een rood pepertje toe of vervang je de tomatenblokjes voor 300 gr Salsa hot saus. Dit is een saus van tomaten paprika en jalapeño pepers.

Ook Lekker: Wrap met kip limoen en avocado ’n groene wrap tortilla met geroosterde kip en verse salsa.

Een warme wrap voor je lunch of een feestje bekijk meer wraps recepten die je van te voren kan klaar maken, genieten.

Beoordeling: 3.8. van 17 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

  1. Opoe 2 januari 2022 at 10:38 - Reply

    Heerlijke wrap en voor herhaling vatbaar!! Ik heb eerst de vulling gedaan daarna wrap gevuld, opgerold en in oven nog even verwarmd met salsa erover en geraspte tex-mex kaas. Sla en zure room apart erbij!!

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram januari actie
DSV De warmte van de winter