Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen

Viswrap
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Rechtstreeks uit de Mexicaanse keuken dit heerlijke gerecht wat slechts een bereiding van 10 minuten heeft. Het is Mexicaans en simpel te maken voor liefhebbers van tortilla’s. Een wrap met vis is weer eens wat anders!

Viswrap

Serveer je viswrap met trostomaatjes, verse kruiden en uitgeknepen limoen. En natuurlijk je eigen guacamole! Voelt als vakantie toch?

Ingrediënten

  • 200 gr ijsbergsla
  • 125 ml zure room
  • 4 wraptortilla’s
  • 1 pot salsa hot
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl tacokruiden
  • 400 gr kabeljauw
  • 125 gr gekookte, gepelde garnalen

Bereidingswijze

  1. 1Snij de kabeljauw klein en smeer in met de tacokruiden.
  2. 2Verhit de olie in een koekenpan. Bak de kabeljauw bruin.
  3. 3Voeg de garnalen en de salsa toe en bak alles nog even kort. Voeg peper toe naar smaak.
  4. 4Verwarm de tortilla’s in een koekenpan tot ze aan beide kanten lekker knapperig zijn. Bestrijk de wraps met zure room. Over de room wat reepjes sla en vervolgens de gebakken vis
  5. 5Rol de wrap op en geniet van je viswrap!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...