Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen

Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen

Viswrap
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min

Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen, ’n viswrap uit de Mexicaanse keuken. ’n Heerlijk wrap wat enkel ’n bereiding van 10 minuten. ’n Simpel wrap recept gevuld met gemarineerde vis, lekker joh!

Wraps met vis

Wraps met vis ’n super simpel vis recept. Serveer je vis wrap eventueel met trostomaat, verse kruiden en limoen.

Ook Lekker: Doperwten guacamole met avocado en limoen, ’n gezonde dip en heerlijk smeuïg voor bij de viswrap.

Ingrediënten

  • 200 gr ijsbergsla
  • 125 ml zure room
  • 4 wraptortilla’s
  • 1 pot salsa hot
  • 3 el olijfolie
  • 1 tl tacokruiden
  • 400 gr kabeljauw
  • 125 gr gekookte, gepelde garnalen

Vis wraps maken

  1. Snij de kabeljauw klein en smeer in met de tacokruiden.
  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de kabeljauw bruin.
  3. Voeg de garnalen en de salsa toe en bak alles nog even kort. Voeg peper toe naar smaak.
  4. Verwarm de tortilla’s in een koekenpan tot ze aan beide kanten lekker knapperig zijn. Bestrijk de wraps met zure room. Over de room wat reepjes sla en vervolgens de gebakken vis
  5. Rol de wrap op en geniet van je vis wrap. Vis wraps maken doe je zó.

Ook Lekker: Wrap met kip limoen en avocado ’n groene wrap tortilla met geroosterde kip en verse salsa.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.0. van 8 stemmen.
Please wait...