Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 300
Mexicaanse wraps met kabeljauw en garnalen, 'n viswrap uit de Mexicaanse keuken. 'n Heerlijk wrap wat enkel 'n bereiding van 10 minuten. 'n Simpel wrap recept gevuld met gemarineerde vis, lekker joh!
Wraps met vis
Wraps met vis 'n super simpel vis recept. Serveer je vis wrap eventueel met trostomaat, koriander en limoen. En taco kruidenmix zelf maken is leuk om te doen en mega makkelijk, ’n tex mex klassieker op z’n best.
Ook Lekker: Doperwten guacamole met avocado en limoen, ’n gezonde dip en heerlijk smeuïg voor bij de viswrap.
Vis wraps maken
- Pel en snipper de rode ui en knoflook. Snij de kabeljauw klein en meng met de tacokruiden.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook, bak de kabeljauw mee samen met de garnalen. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met vers gemalen peper en zout.
- Verwarm de tortilla's in een koekenpan tot ze aan beide kanten knapperig zijn. Bestrijk de wraps eventueel met zure room. Beleg met sla en schep het vismengsel in de wrap.
- Rol de wrap op en geniet van je vis wrap. Vis wraps maken doe je zó.
Voor extra pit voeg je een rood pepertje toe of vervang je de tomatenblokjes voor 300 gr Salsa hot saus. Dit is een saus van tomaten paprika en jalapeño pepers.
Ook Lekker: Wrap met kip limoen en avocado 'n groene wrap tortilla met geroosterde kip en verse salsa.
Een warme wrap voor je lunch of een feestje bekijk meer wraps recepten die je van te voren kan klaar maken, genieten.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?
Heerlijke wrap en voor herhaling vatbaar!! Ik heb eerst de vulling gedaan daarna wrap gevuld, opgerold en in oven nog even verwarmd met salsa erover en geraspte tex-mex kaas. Sla en zure room apart erbij!!
Klinkt top, dank!