Noedels met varkensreepjes

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Maak dit noedelrecept met varkensreepjes en verse groenten nu heel gemakkelijk zelf.

Ingrediënten

  • 250 gram eiermie
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 lenteuitjes
  • 500 gram varkensschnitzel (ongepaneerd)
  • 3 eetlepels vissaus
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 rode peper
  • 250 gram champignons
  • 4 tomaten
  • 1 mespunt suiker
  • 5 takjes verse koriander

Bereidingswijze

Stap1

Snij de varkensschnitzel in reepjes, de bosui in ringen, hak de rode peper en de knoflook fijn en snij de champignons in plakjes. Snij de tomaten in dunne partjes en verwijder de zaadjes. Hak de koriander grof.

Stap2

Kook de eiermie volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in een wok en bak hierin de knoflook en de rode peper kort aan. Voeg de reepjes varkensvlees toe en bak het ongeveer 3 minuten. Hou het vlees apart en roerbak de champignons en de lenteuitjes ongeveer 5 minuten. Giet ondertussen de eiermie af en laat het uitlekken in een vergiet.

Stap3

Hou het vlees apart en roerbak de champignons en de lenteuitjes ongeveer 5 minuten. Giet ondertussen de eiermie af en laat het uitlekken in een vergiet. Doe het vlees weer terug in de pan, samen met de eiermie, tomaat, vissaus, suiker en het citroensap.

Stap4

Schep het een aantal keer goed om en schep het op 4 borden. Garneer het met de koriander.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

96

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab