Miesoep

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Leuk toch, een soep die je eigenlijk met de welbekende stokjes moet eten! Deze Chinese miesoep kun je als voor- of hoofdgerecht serveren. Binnen 10 minuten kan deze soep op tafel staan. Erg handig wanneer je geen zin hebt om uitgebreid te koken, maar toch iets lekkers wil serveren.

Ingrediënten

  • 1 potje kippenbouillon (met stukjes kip)
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 150 gr eiermie
  • 400 gr Chinese wokgroenten
  • 3 el zoete chilisaus

Bereidingswijze

Stap1

Breng de kippenbouillon met 1/2 liter water, het bouillonblokje en de wokgroenten aan de kook. Laat dit 3 minuten koken.

Stap2

Voeg de mie en chilisaus toe en kook de soep nog 2 minuten. Breng de soep eventueel op smaak met wat zout en peper.

Doordat ik veel reis, wordt mijn..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

72

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab