Mihoensalade met mango

Mihoensalade met mango

  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min

Maak deze heerlijke, Thaise mihoensalade met mango, pinda's en komkommer heel eenvoudig zelf. Heerlijk als avondmaal of lunch.

Thaise sla met mango pinda's en koriander

Deze Thaise sla met mango pinda's en koriander kun je nog een beetje pit geven met een fijngesneden rood pepertje maar dat is niet voor iedereen een hit. Snel, gezond, en knapperig is deze Thaise salade, love it.

Glutenvrij, neem mihoen (bruine) rijstnoedels, aanrader!

Ingrediënten

  • 250 gr mihoen
  • 5 el sweet chilisaus
  • 1 el Thaise vissaus
  • 50 gr pinda's
  • 1 rijpe mango
  • 3 bosuitjes
  • 1 komkommer
  • 1 handje koriander
Salade van mihoen met mango en pindas
Salade met mango pindas noedels

Bereidingswijze

  1. Kook de mihoen volgens aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus door de Thaise vissaus en meng dit door de mihoen.
  2. Rooster de pinda's in een droge koekenpan. Schil de mango en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij het donkere groen en de witte onderkant van de bosuitjes en snij de bosui in reepjes.
  3. Schil de komkommer en snij in stukjes, hak de koriander en meng alle ingrediënten door de mihoen en serveer lekker lauwwarm of koud.

Maak de noedelsalade af met wat extra chilisaus, krokante uitjes en of kroepoek.

Ook lekker: Springrolls recept met noedels of mihoen. Vegetarische loempia’s van rijstvellen, 'n favoriete snack.

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

Instagram actie Maak kans op het kookboek Holly hapy belly december
Simpele Recepten App
De Smaak van Italie Najaarseditie 2024