Mihoensalade met mango
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Maak deze heerlijke, Thaise mihoensalade met mango, pinda's en komkommer heel eenvoudig zelf. Heerlijk als avondmaal of lunch.
Thaise sla met mango pinda's en koriander
Deze Thaise sla met mango pinda's en koriander kun je nog een beetje pit geven met een fijngesneden rood pepertje maar dat is niet voor iedereen een hit. Snel, gezond, en knapperig is deze Thaise salade, love it.
Glutenvrij, neem mihoen (bruine) rijstnoedels, aanrader!
Bereidingswijze
- Kook de mihoen volgens aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus door de Thaise vissaus en meng dit door de mihoen.
- Rooster de pinda's in een droge koekenpan. Schil de mango en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij het donkere groen en de witte onderkant van de bosuitjes en snij de bosui in reepjes.
- Schil de komkommer en snij in stukjes, hak de koriander en meng alle ingrediënten door de mihoen en serveer lekker lauwwarm of koud.
Maak de noedelsalade af met wat extra chilisaus, krokante uitjes en of kroepoek.
Ook lekker: Springrolls recept met noedels of mihoen. Vegetarische loempia’s van rijstvellen, 'n favoriete snack.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?