Mihoensalade

Thaise sla
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Maak deze heerlijke, Thaise mihoensalade met mango, pinda’s en komkommer heel eenvoudig zelf. Heerlijk als avondmaal of lunch.

Thaise sla met mango, pinda’s en koriander

Deze Thaise sla kun je nog een beetje pit geven. Zelf doe ik er nog een fijngesneden rood pepertje door heen maar dat is niet voor iedereen een hit. Snel, gezond, en knapperig is deze Thaise salade, ik hou ervan!

Ingrediënten

  • 250 gr mihoen
  • 5 el sweet chilisaus
  • 1 el Thaise vissaus
  • 50 gr pinda’s
  • 1 rijpe mango
  • 3 bosuitjes
  • 1 komkommer
  • 1 handje koriander

Bereidingswijze

  1. Kook de mihoen volgens aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus door de Thaise vissaus en meng dit door de mihoen.
  2. Rooster de pinda’s in een droge koekenpan. Schil de mango en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij het donkere groen en de witte onderkant van de bosuitjes en snij de bosui in reepjes.
  3. Schil de komkommer en snij in stukjes, hak de koriander en meng alle ingrediënten door de mihoen en serveer lekker lauwwarm of koud!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...