Mosterdaardappeltjes met varkensreepjes

Met mosterd en kruiden
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Dit gerecht met mosterdaardappeltjes en varkensreepjes is super lekker én gezond. Het bevat niet veel calorieën, waardoor dit gerecht uitermate geschikt is voor als je wilt afvallen.

Mosterdaardappeltjes

Aardappelen, je kunt er lekker veel mee variëren. Door de mosterd en kruiden zijn ze heerlijk anders en bijzonder van smaak.

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 1 tl rozemarijn
  • 450 gr krieltjes
  • 200 ml kookroom
  • 200 gr varkensvlees
  • 1 el mosterd
  • 1 el olie
  • 350 gr sperziebonen

Bereidingswijze

  1. 1Neem een grote kom en pers de knoflook er boven uit. Snij het vlees in reepjes en voeg dit toe aan de kom met knoflook. Bestrooi met de rozemarijn, peper en een beetje zout en schep goed om. Laat het vlees een even rusten in de koelkast.
  2. 2Kook ondertussen de sperziebonen gaar. Verwarm de olie en bak in een braadpan het vlees rondom bruin. Voeg de krieltjes en de room toe en stoof het gerecht in 10 minuten gaar. Voeg de mosterd toe en schep het om. Serveer de aardappeltjes en het vlees met de sperziebonen. Schep lekker op!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...