Mosterdaardappeltjes met varkensreepjes
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 468
Kriel in een saus van mosterd met boontjes en varkensreepjes, lekker, gezond en best makkelijk te maken recept.
Mosterdaardappeltjes
Aardappelen, je kunt er lekker veel mee variëren. Door de saus van mosterd en kruiden zijn deze mosterdaardappeltjes favoriet.
Wil je hier en vegetarisch of vegan recept van maken neem plantaardige room en vegan kipstuckjes. Net zo lekker!
Bereidingswijze
- Neem een kom en pers de knoflook er boven uit. Snij het vlees in reepjes en voeg dit toe aan de kom met knoflook. Meng met olijfolie, rozemarijn, peper en 'n snuf zout naar smaak. Laat het vlees kort marineren in de koelkast.
- Kook ondertussen de sperziebonen en kriel beetgaar. Verwarm een bakpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de room en mosterd toe en roer door. Voeg de krieltjes en sperziebonen toe en stoof het gerecht in 10 minuten verder gaar. Schep op.
Maak eventueel af met olijfolie, grof zeezout en verse kruiden.
Ook lekker: Pangasius rolletjes met paprikasaus paprika, sperziebonen en kriel.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?