Noedels met kip en groene curry
Taugé en ei- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 220
Noedels met kip en groene curry taugé en ei. Aziatisch mild-pittig noedelgerecht met kip, champignons en prei. Snel en Lekker makkelijk want binnen no time staan deze noedels al op tafel. Ideaal toch?
Noodles of noedels
Noodles of noedels zijn lekker snel klaar, perfect voor de doordeweekse maaltijd, talloze noedelgerechten zijn er te bedenken. Neem je dikke Japanse udon Noodles, salade met mihoen of kies je liever voor glasnoedels?
Groene curry met kip
- Snij de kipfilet in blokjes. Snij de prei in dunne ringen en de paprika in stukjes. Snij de champignons in plakjes en pel en pers de knoflook. Bak de kipfilet in een wok met een een schep kokosolie en de knoflook rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak deze kort mee. Voeg de currypasta toe met de kokosmelk en schep om.
- Kook ondertussen de mie gaar volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de taugé toe aan de kip met groenten en bak deze heel kort mee. Giet de noedels af als ze gaar zijn en voeg ze toe aan de wok.
- Klop de eieren los en bak er een omelet van. Snij de omelet in reepjes en meng met de noedels. Schep ’t curry gerecht in kommen. Groene curry met kip, zó maak je ’t!
Maak af met zwart sesamzaad en cassava kroepoek.
Maak eventueel de groen curry saus apart in een steelpan en meng later met de groenten.
Ook lekker: pad thai met cashewnoten lente-ui en ei, lekker Thais eten.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen