Noedels met varkensreepjes
Een noedelrecept- Aantal: 8
- Bereidingstijd: 30 min
- Wachttijd: 6 uur en 30 min
- Klaar in: 2 uur
Bereidingswijze
- Snij de varkensschnitzel in reepjes, de bosui in ringen, hak de rode peper en de knoflook fijn en snij de champignons in plakjes. Snij de tomaten in dunne partjes en verwijder de zaadjes. Hak de koriander grof.
- Kook de eiermie volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in een wok en bak hierin de knoflook en de rode peper kort aan. Voeg de reepjes varkensvlees toe en bak het ongeveer 3 minuten. Hou het vlees apart en roerbak de champignons en de lenteuitjes ongeveer 5 minuten. Giet ondertussen de eiermie af en laat het uitlekken in een vergiet.
- Het vlees mag weer terug in de pan, samen met de eiermie, tomaat, vissaus en het citroensap. Schep het een aantal keer goed om en schep op de borden. Maak af met de koriander.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?