Omelet in mok

Omelet in mok

Smeuïg met kaas
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 2 min
  • Wachttijd: 3 min
  • Klaar in: 5 min
  • Kcal: 255

Omelet in mok maken smeuïg met kaas, vers gemalen peper en ’n snuf grof zeezout. Easy eitje! Snel en lekker roerei ontbijt of lunch. Voeg eventueel ham toe of verse kruiden naar smaak. ’n Roerei recept zonder pan met magnetron.

Omelet uit een mok

Omelet uit een mok, ’t is zo gedaan, niks meer of minder dan een simpel en lekker ei. Voeg stukjes fijn gesneden paprika of tomaat toe aan je roerei uit een mok, ’n snel eitje!

’t Perfecte eitje maken je moet even weten wat je wilt, koken bakken of pocheren. Eitje! Zo doe je dat, maak’t perfecte fluffy ei.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 el geraspte kaas
  • vers gemalen peper
  • grof zeezout

Optioneel

  • ham
  • tomaat
  • paprika
Omelet in een mok maken

’n Ei bakken in de magnetron

  1. Neem een mok die in de magnetron kan. Klop de eieren los met peper en zout naar smaak en voeg de kaas toe.
  2. Zet de mok in de magnetron voor 1 minuut op de hoogste stand. Roer door en zet nog 1 minuut terug tot het ei helemaal gaar is. Blijf erbij, soms is 40 seconden ook al genoeg. ’n Ei bakken in de magnetron doe je zó.

Ook lekker: Kruidige omelet met ui en tomaat ’n omelet voor elke dag.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.7. van 16 stemmen.
Please wait...