Ontbijt met zoete aardappel

Ontbijt met zoete aardappel

Yoghurt banaan pindakaas
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 30 min
  • Klaar in: 35 minuten

Zoete aardappel poffen was altijd al favoriet maar dit ontbijt met zoete aardappel, yoghurt, banaan en pindakaas staat stipt op nummer één! Verse granola, knapperig en smeuïg een feest ontbijt!

Zoete aardappel met pindakaas

Zoete aardappel met pindakaas de perfecte combi, als een boterham belegt met dikke yoghurt en banaan. Dus wissel je ontbijt eens af met deze zoete, voedzame, zoete aardappel! Té lekker en zo makkelijk en snel te maken.

Maak zelf je pindakaas voor je sweet potato breakfast!

Ingrediënten

  • 1 zoete aardappel
  • 3 el dikke yoghurt
  • 1 banaan
  • 1 el pindakaas
  • snuf kaneel
  • hand granola
Ontbijt met zoete aardappel recept

Zoete aardappel als ’t ontbijt, zo doe je dat

  1. Verwarm de oven op 200 graden. Prik wat gaatjes in de zoete aardappel en pak in aluminiumfolie en leg in de oven. Check na een half uur of ie zacht is, laat anders nog even liggen. De tijd hangt namelijk af van de grootte van de aardappel. Het vruchtvlees moet lekker zacht zijn.
  2. Zet intussen alles klaar om de zoete aardappel te vullen. Pak ‘m uit, snij open en vul met dikke yoghurt, banaan, kaneel en pindakaas, liefst zeezout karamel en top af met granola. Zoete aardappel als ’t ontbijt, zo doe je dat! Enjoy!

Ik bestelde huisgemaakte granola bij Bob & Roy’s.

Meer ontbijt? Smoothiebowl met pindakaas en banaan.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...