Oreo rotsjes van oreo chocolade
- Aantal: 10
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 300
Bereidingswijze
- Verkruimel de Oreo's. Breek de chocolade in stukken en verwarm ze in een bakje in de magnetron ongeveer 30 seconden. Schep de chocolade om met een lepel en plaats het bakje weer terug in de magnetron voor 30 seconden. Roer weer door de chocolade heen en ga zo door tot de chocolade helemaal gesmolten is.
- Schep de verkruimelde Oreo's door de gesmolten chocolade. Bekleed een plaat met bakpapier. Schep steeds een lepel van het chocolade-Oreomengsel op het bakpapier zodat er allemaal rotsjes ontstaan. Laat de rotsjes hard worden op het aanrecht, of als je wil dat het sneller gaat, in de koelkast. Enjoy!
Ook lekker: Oreo lasagne toetje met chocolade en Oreo koekjes.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?