Ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Een heerlijk voorgerecht voor de feestdagen is deze ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui. Binnen 10 minuten is het al klaar.

Tip: Ook lekker met wat rucola sla.

Ingrediënten

  • 200 gram ossenhaas
  • 50 gram parmazaanse kaas (gesnipperd)
  • 1 theelepel truffeltapenade
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 lente ui
  • 4 afbakbroodjes

Bereidingswijze

Stap1

Snij de ossenhaas in dunne plakken en bestrooi het goed met peper en zout. Meng de truffeltapenade en de mayonaise door elkaar tot een saus.

Stap2

Snij de lente ui in dunne ringen en verdeel de ossenhaas over 4 borden. Strooi de lente ui en de parmazaanse kaas over de ossenhaas. Serveer de ossenhaas met een broodje en een lepeltje saus.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Waardeer dit recept

0 personen hebben dit recept gewaardeerd

87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab