Ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui

Ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui

  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min

Ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui 'n heerlijk hapje voorgerecht voor de feestdagen is deze ossenhaas en 't staat in no time op tafel. 'n Simpel recept.

Mini carpaccio

Deze mini carpaccio ziet eruit als een mooi culinair hapje, perfect voor de kerstdagen maar wel zó gemaakt.

Ingrediënten

  • 200 gr ossenhaas
  • 50 gr parmazaanse kaas
  • 1 tl truffeltapenade
  • 2 el mayonaise
  • 1 lente ui
  • 4 afbakbroodjes

Bereidingswijze

  1. Snij de ossenhaas in dunne plakken en bestrooi het goed met peper en zout. Meng de truffeltapenade en de mayonaise door elkaar tot een saus.
  2. Snij de lente ui in dunne ringen en verdeel de ossenhaas over de borden. Strooi de lente ui en de Parmazaanse kaas over de ossenhaas. Serveer de ossenhaas met een broodje en een lepeltje saus.

Ook lekker: Carpaccio flinterdunne plakjes ossenhaas.

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

HHB Instagram actie oktober 2024
Simpele Recepten App
De Smaak van Italie nazomeren