Ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui

Mini carpaccio
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Een heerlijk voorgerecht voor de feestdagen is deze ossenhaas met truffelmayonaise en lente ui. In no time op tafel.

Mini carpaccio

Deze mini carpaccio ziet eruit als een mooi culinair hapje, perfect voor de kerstdagen maar wel zó gemaakt.

Ingrediënten

  • 200 gr ossenhaas
  • 50 gr parmazaanse kaas
  • 1 tl truffeltapenade
  • 2 el mayonaise
  • 1 lente ui
  • 4 afbakbroodjes

Bereidingswijze

  1. 1Snij de ossenhaas in dunne plakken en bestrooi het goed met peper en zout. Meng de truffeltapenade en de mayonaise door elkaar tot een saus.
  2. 2Snij de lente ui in dunne ringen en verdeel de ossenhaas over de borden. Strooi de lente ui en de Parmazaanse kaas over de ossenhaas. Serveer de ossenhaas met een broodje en een lepeltje saus.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...