Ovenschotel met tortillachips en andijvie
Crème fraîche en taco kruiden- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 494
Ovenschotel met tortillachips en andijvie recept met crème fraîche en taco kruidenmix, ’n (gezonde) nachoschotel, andijvie met een crispy bite, andijvie op z’n Mexicaans.
Nachoschotel met andijvie
Nachoschotel met andijvie past perfect in ’t rijtje comfortfood. Makkelijk om zelf te maken, ’n gezonde tex mex klassieker met een twist.
Tortillachips met andijvie uit de oven
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de andijvie met de crème fraîche. Snij de paprika klein, rul het gehakt in een wok met een scheutje olijfolie en voeg de paprika en de taco kruiden toe en bak kort mee.
- Giet de mais af. Maak laagjes in de ovenschaal, beginnend met gehakt, mais, andijvie, tortillachips en maak af met geraspte kaas. Zet een kwartier in de voorverwarmde oven. Tortillachips met andijvie uit de oven maak je zó.
Top af met een dot dikke yoghurt knoflook dip met verse kruiden, limoen en voor wat pit, ’n jalapeño. Eet je liever vega: Vega gehakt past perfect bij dit nachos recept.
Ook lekker: Nachos met kaas en koriander knapperige nacho chips met plakkerige kaas en verse kruiden simpel en snel zelf te maken.