Paassmoothie: paasshake chocolade-banaan
Deze paassmoothie, geserveerd in een schattige haasvorm, brengt extra gezelligheid op tafel tijdens de paasdagen en is een absolute favoriet bij kinderen. Neem een paashaas van ongeveer 20 cm hoog, voeg een gouden rietje toe en wat paashagel als finishing touch. Hiermee maak je de paassmoothie helemaal compleet.
Niet alleen ziet de paasshake chocolade-banaan er fantastisch uit, het smaakt ook nog eens heel lekker. Perfect tijdens het paasontbijt of tijdens de brunch.
Net even anders: mimosa cocktail met wortel, een geweldige paascocktail voor bij de brunch.
Recept afdrukken
Deze vrolijke paassmoothie in haasvorm is perfect voor het paasontbijt of de brunch. Een feestelijke traktatie voor jong en oud in een chocolade haas.
Ingrediënten
- 1 chocolade paashaas hol van binnen
- 1 bevroren banaan
- 150 ml melk (plantaardig)
- 1 tl cacao
Optioneel
- 1 el verse room
- 1 tl paashagel
Instructies
- Zet alles klaar: klop de room haal de banaan uit de vriezer en pak de paashaas uit.
- Meng de banaan, melk en cacao in een blender tot een romige milkshake en schenk in de paashaas.
- Maak eventueel af met een dot room, paashagel en een rietje. Drink de paas smoothie direct op.
Ook lekker: bananen smoothie met pindakaas.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?