Pangasiusfilet met paksoi en sperziebonen

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 25m

Zin in een lekker Oosters gerechtje? Dit gerecht met pangasiusfilet, sperziebonen, paksoi, taugé, boemboe en rijst is heel eenvoudig om klaar te maken en is ideaal voor wanneer je eens wilt variëren met vis of Oosterse smaken. Maak hem in maar 25 minuten klaar en waan je in Oosterse sferen.

Benieuwd naar meer Aziatische maaltijden? Kijk dan eens bij onze Aziatische recepten!

IMG_1515

Ingrediënten

  • 350 gram (zilvervlies)rijst
  • 4 pangasiusfilets (diepvries)
  • 3 eetlepels olie
  • Eventueel 300 gram sperziebonen
  • 1 bakje boemboe sajoer boontjes
  • 1 paksoi
  • 100 gram taugé

Bereidingswijze

Stap1

Laat de pangasiusfilets ontdooien.Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de pangasiusfilets met zout en peper.

Stap2

Dop de sperziebonen en snij de paksooi in stukjes. Verhit olie in een wok en bak hierin de eventueel de sperziebonen. Voeg na 2 minuten de boemboe toe en een glaasje water. Voeg ook de paksoi toe en breng het aan de kook. Laat het 4 minuten koken voordat je het vuur laag zet. Laat de boemboe 10 minuten stoven.

Stap3

Bak de vis met wat olie in een koekenpan gaar en bruin. Schep de taugé door de boemboe en serveer de rijst met de groente en de vis.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 2
Waardeer dit recept

2 personen hebben dit recept gewaardeerd

73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab