
Pangasiusfilet met paksoi en sperziebonen
Oosterse vis- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
Zin in een lekker Oosters gerechtje? Dit gerecht met pangasiusfilet, sperziebonen, paksoi, taugé, boemboe en rijst is heel eenvoudig om klaar te maken en is ideaal voor wanneer je eens wilt variëren met vis of Oosterse smaken. Binnen een half uurtje klaar, lekker in Oosterse sfeer.
Oosters vis recept
Vis stoven is altijd lekker! In combinatie met de Oosterse ingrediënten krijg je een heerlijk geurend en smakende maaltijd waar het hele gezin van geniet. Snel en simpel visrecept.
Bereidingswijze
- Laat de pangasiusfilets ontdooien. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de pangasiusfilets met zout en peper.
- Dop de sperziebonen en snij de paksoi in stukjes. Verhit olie in een wok en bak hierin de eventueel de sperziebonen. Voeg na 2 minuten de boemboe toe en een glaasje water. Voeg ook de paksoi toe en breng het aan de kook. Laat het 4 minuten koken voordat je het vuur laag zet. Laat de boemboe 10 minuten stoven.
- Bak de vis met wat olie in een koekenpan gaar en bruin. Schep de taugé door de boemboe en serveer de rijst met de groente en de vis.
Geef een reactie