Pangasiusfiletrolletjes met paprikasaus

Vis op rolletjes
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 25 min
Naar het recept

Ben je op zoek naar een simpel, maar lekker gerecht met vis? Dit recept van pangasiusfilets met paprikasaus is super eenvoudig en het is eens wat anders dan de gewone recepten met vis.

Pangasiusfilet

Filet van de pangasius, een lekker visje dat vooral in Vietnam gekweekt wordt.

Ingrediënten

  • 2 ontdooide pangasiusfilets
  • 1 pot geroosterde paprika’s
  • 250 gr sperziebonen
  • 500 gr krieltjes met schil
  • 100 gr crème fraîche

Bereidingswijze

  1. 1Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal 1 geroosterde paprika uit de pot en snij deze in 4 reepjes. Snij de pangasiusfilets in de lengte doormidden en bestrooi ze met peper en zout.
  2. 2Vet een ovenschaal in. Leg op iedere reep vis en reepje paprika en rol ze op. Prik ze vast met een prikkertje en leg ze in de ovenschaal. Bak ze minimaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. Check even of ze gaar zijn voor je ze serveert.
  3. 3Kook ondertussen de krieltjes en de sperziebonen gaar. Doe de overgebleven rode paprika’s met een beetje vocht, de crème fraîche en een snufje peper in een blender. Pureer alles tot een gladde saus. Verwarm de saus vervolgens in een steelpannetje en serveer de vis, krieltjes, sperziebonen en de saus samen op een bord.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...