Pangasiusfiletrolletjes met paprikasaus

  • Porties: 2
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 20m
  • Klaar in: 30m

Ben je op zoek naar een simpel, maar lekker gerecht met vis? Dit recept van pangasiusfilets met paprikasaus is super eenvoudig en het is eens wat anders dan de gewone recepten met vis.

Tip: de sperziebonen kun je heel eenvoudig vervangen door iedere groentesoort die je zelf lekker vindt.

Ingrediënten

  • 2 ontdooide pangasiusfilets (diepvries)
  • 1 pot geroosterde paprika's
  • 250 gram sperziebonen
  • 500 gram krieltjes met schil
  • 100 gram crème fraîche

Bereidingswijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal 1 geroosterde paprika uit de pot en snij deze in 4 reepjes. Snij de pangasiusfilets in de lengte doormidden en bestrooi ze met peper en zout.

Stap2

Vet een ovenschaal in. Leg op iedere reep vis en reepje paprika en rol ze op. Prik ze vast met een prikkertje en leg ze in de ovenschaal. Bak ze minimaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. Check even of ze gaar zijn voor je ze serveert.

Stap3

Kook ondertussen de krieltjes en de sperziebonen gaar. Doe de overgebleven rode paprika's met een beetje vocht, de crème fraîche en een snufje peper in een blender. Pureer alles tot een gladde saus. Verwarm de saus vervolgens in een steelpannetje en serveer de vis, krieltjes, sperziebonen en de saus samen op een bord.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

62

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab