Pangasiusrolletjes met spek
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
- Kcal: 145
Pangasiusrolletjes met spek of 'n kabeljauw, perfect voor in je gourmetpannetje. 'n Zacht visje met zoutige spek is een goede aanvulling op 't gourmetstel.
Pangasius of kabeljauw
Pangasius of kabeljauw 't lijkt best op elkaar. De vis is mooi wit en stevig de pangasius is voordeliger, heeft 'n neutrale smaak en is minder vetrijk, de kabeljauw heeft meer smaak en heeft een vastere structuur.
Vis uit 'n pannetje gourmet
- Snij de vis in reepjes en meng met de provençaalse kruiden en vers gemalen peper naar smaak. Rol elk reepje in een plakje pancetta en leg ze op de gourmetplaat.
- Bak de vis in zo'n 5 minuten gaar. Vis uit 'n pannetje gourmet maak je zó.
Eet met 'n dot knoflookmayo.
Ook lekker: Champignons in spek met rozemarijn, makkelijker kan bijna niet, ’n tip voor de gourmet of bbq.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?