Pangasiusrolletjes met spek

Pangasiusrolletjes met spek

Of 'n kabeljauw
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 145

Pangasiusrolletjes met spek of ’n kabeljauw, perfect voor in je gourmetpannetje. ’n Zacht visje met zoutige spek is een goede aanvulling op ’t gourmetstel.

Pangasius of kabeljauw

Pangasius of kabeljauw ’t lijkt best op elkaar. De vis is mooi wit en stevig de pangasius is voordeliger, heeft ’n neutrale smaak en is minder vetrijk, de kabeljauw heeft meer smaak en heeft een vastere structuur.

Ingrediënten

  • 300 gr pangasius- kabeljauw filets
  • 2 tl provençaalse kruiden
  • 125 gr pancetta
Kabeljauw met pancetta gourmetten

Vis uit ’n pannetje gourmet

  1. Snij de vis in reepjes en meng met de provençaalse kruiden en vers gemalen peper naar smaak. Rol elk reepje in een plakje pancetta en leg ze op de gourmetplaat.
  2. Bak de vis in zo’n 5 minuten gaar. Vis uit ’n pannetje gourmet maak je zó.

Eet met ’n dot knoflookmayo.

Ook lekker: Champignons in spek met rozemarijn, makkelijker kan bijna niet, ’n tip voor de gourmet of bbq.

Beoordeling: 4.7. van 3 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024