Panini met salami en brie
Panini met salami, brie en Italiaanse kruiden: een snel en gemakkelijk broodje voor de lunch.
Het lijkt op een traditionele tosti met brie en salami, maar dan met een Italiaanse twist. Deze variant, gekruid met Italiaanse kruiden en belegd met Franse kaas en tomaat, is zeker het proberen waard.
Wil je eens iets anders? Probeer dan een pantosti: een tosti uit de pan met een royale hoeveelheid gesmolten kaas en een vleugje chili.
Recept afdrukken
Panini met salami brie en Italiaanse kruiden voor de lunch. Niet anders dan een tosti brie salami, ofwel een pizza tosti.
Ingrediënten
- 1 paninibroodje of 2 boterhammen
- 3 plakken salami
- 2 á 3 plakjes brie
- 2 plakjes tomaat
- Italiaanse kruiden
Instructies
- Beleg de panini met de bovenstaande ingrediënten (salami, brie, tomaat en kruiden) en plaats deze onder een tosti-ijzer.
- De panini is klaar als het broodje goudbruin is gekleurd en de brie gesmolten is.
- Serveer de panini tosti brie salami met ketchup.
Geen panini in huis? Neem dikke plakken brood dat kan natuurlijk ook.
Ook lekker: broodje brie met serranoham rucola en honing, ’n lunch recept uit de oven met gesmolten brie en flinterdunne ham.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?