Paprika met gehakt en kaas
Chili en komijn- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 440
Paprika met gehakt en kaas, chili en komijn poeder, ’n simpel paprika gerecht uit de oven recept. Met ’n saus van tomaat, ui en knoflook maak je de gevulde paprika eenvoudig en ’t staat in no time aan tafel.
Paprika met gehakt recept
Paprika met gehakt recept, ’n simpel gehakt recept in ’n zacht geroosterde schil van de paprika. ’t wordt zacht in de oven en lekker zoet. Paprika met gehakt recept maak je zó snel zelf.
Wil je ‘m vega maken? Neem dan de rulstukjes als vervanger, lukt perfect!
Paprika uit de oven met gehakt
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Was en snij de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika’s op een stuk bakpapier en besprenkel met olijfolie, vers gemalen peper en ’n snuf zout.
- Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Bak kort. Voeg de kruiden toe en ’t gehakt en bak gaar. Voeg vers gemalen peper en zout toe naar smaak samen met de tomatensaus en roer door.
- Meng de helft van de kaas door ’t gehakt mengsel. Vul de paprika’s en maak af met de overige kaas. Bak de paprika’s met gehakt in 20 minuten zacht. Eet met een dot dikke yoghurt. Paprika uit de oven met gehakt maak je zó.
Maak de gevulde paprika af met olijfolie en vers gemalen peper.
Ook lekker: Mexicaanse gevulde paprika’s met chilivlokken en cottage cheese.
Minder koolhydraten: Koolhydraatarme recepten maken.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen