Pasta met champignonroomsaus
Sjalot en knoflook- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 396
Pasta met champignonroomsaus, sjalot en knoflook met platte peterselie. Simpel en snel vegan pasta saus recept met ’n pasta naar keuze.
Pasta gevuld met kikkererwten, linzen en rozemarijn is te gek lekker bij deze vegan pasta saus.
Romige pasta met vegan room
Romige pasta met vegan room, vegan kookroom en paddenstoelen, neem een mix van kastanje- champignons, oesterzwammen en portobello ..lekker joh!
Plantaardige kookroom van Blue Band is gemaakt met linzenproteïne en plantaardige oliën en smaakt heerlijk romig, ’t heeft een zachte, milde smaak en bevat 15% vet.
Ook lekker: Knolselderijsoep met mosterd romige soep met plantaardige kookroom, bommetje vol vitamine C.
Romige saus van paddestoelen met pasta
- Kook de pasta volgens aanwijzingen van de verpakking, pel en snipper de sjalot en knoflook. Borstel de paddestoelen schoon en snij of scheur klein.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook glazig, voeg na 3 minuten de paddestoelen toe. Schenk de bouillon en plantaardige kookroom erbij, breng zachtjes aan de kook en laat de saus iets inkoken.
- Schep de pasta door de saus, breng op smaak met grof zeezout en vers gemalen peper en voeg een handje platte peterselie toe.
Voeg eventueel wat verse tijm of andere verse kruiden toe.
Ook lekker: Champignons op toast met kaas gebakken ui en platte peterselie, ’n heerlijk makkelijk en snel recept.
Heerlijk deze. Ik heb nog wat gedroogde pittige pepers erbij gedaan. En wat kaas erover geraspt.
Dank je Irene!