Pasta met spinazie, Boursin en spekjes

  • Porties: 3-4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 20m

Zin in een lekker, snel én eenvoudig recept? Maak deze pasta met Boursin en een lekkere bite van spek.

Boursin

Boursin, wie kent het niet? De Franse kaas die van oorsprong uit Normandië komt. Een verse kaas met room en knoflook. Een roomkaas niet alleen voor brood, ook prima door een gerecht.

Ingrediënten

  • 300 gram pasta
  • 450 gram verse spinazie
  • 1 bakje boursin
  • 2 handjes cashewnoten
  • 250 gram spekjes
  • 1 ui

Bereidingswijze

Stap1

Bak de spekjes in een droge koekenpan krokant. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en fruit deze in een grote pan. Bak de verse spinazie in delen erin tot alle spinazie geslonken is.

Stap2

Schep de Boursin door de spinazie. Verdeel de pasta over 3 of 4 borden. Schep op ieder bord een paar lepels spinazie met Boursin. Bestrooi het gerecht met de spekjes en cashewnoten. Eet smakelijk!

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Waardeer dit recept

2 personen hebben dit recept gewaardeerd

471

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab