Pasta met spinazie en kruidenroomkaas
Super easy en een erg snel recept- Aantal:
1
- Bereidingstijd:
5 min
- Wachttijd:
15 min
- Klaar in:
20 min
- Kcal:
340
Super easy en een erg snel romig recept voor als je weinig tijd hebt. Pasta met spinazie en kruidenroomkaas kun je met alle soorten pasta maken, deze is met penne maar kijk wat je in huis hebt. Verse spinazie, roomkaas en pijnboompitten een fijne combi.
Pasta met verse spinazie, lekker simpel, snel en vega. Voor een doordeweekse avond met weinig tijd zet je ‘m zó op tafel en iedereen is fan.
Pasta met spinazie en roomkaas
Ingrediënten
- 200 gr verse spinazie
- 100 gr pasta
- 1 ui
- 50 gr kruidenroomkaas
- handje pijnboompitten
Instructies
- Breng water aan de kook. Als het water kookt voeg dan de pasta toe en kook al dente.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en hou apart.
- Snipper de ui en fruit aan op laag vuur in een klein scheutje olijfolie. De verse spinazie mag daarbij en roer regelmatig door tot de spinazie volledig geslonken is.
- Voeg nu de kruidenroomkaas toe en meng goed door elkaar. Voeg vers gemalen peper en ’n snuf zout toe naar smaak. Giet de pasta af en meng ’t spinaziemengsel. Serveer op ’n diep bord en maak af met pijnboompitten. Pasta met verse spinazie vegetarisch maak je zó.