Pasta met spinazie en kruidenroomkaas

Super easy en een erg snel recept
  • Aantal: 1
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Super easy en een erg snel recept voor als je weinig tijd hebt. Ook deze pasta met spinazie kun je met alle soorten pasta maken, wij maken deze met penne maar kijk wat je in huis hebt. Met verse spinazie, roomkaas en pijnboompitjes een fijne combinatie.

Heerlijk met de verse spinazie

Serveer deze pasta tijdens een diner feestje, lekker simpel en snel of met een glas stevige rode wijn en zet een filmpje aan. Altijd lekker om nog een warm stokbroodje op tafel te zetten met wat balsamicoazijn maakt het helemaal af.

Makkelijk avondje!

Ingrediënten

  • 200 gr verse spinazie
  • 100 gr pasta
  • 50 gr kruidenroomkaas
  • handje pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. 1Breng water aan de kook.
  2. 2Als het water kookt voeg dan de pasta toe.
  3. 3Rooster de pijnboompitten in een pan, zonder olie en hou deze apart
  4. 4Snipper de ui en fruit aan op een laag vuur. De verse spinazie mag daarbij en roer het regelmatig door tot de spinazie volledig geslonken is.
  5. 5Voeg nu de kruidenroomkaas toe en meng goed door elkaar. Voeg peper toe naar eigen smaak. Giet de pasta af en meng de pasta door het spinaziemengsel. Serveer op diepe borden, bestrooi met pijnboompitjes en geniet!
Beoordeling: 4.5. van 4 stemmen.
Please wait...