Pasta met vega kip

Pasta met vega kip

Zin in een avondmaal dat snel klaar is én goed smaakt, pasta met plantaardige kipstuckjes staat echt zó op tafel. Romig pasta recept met kip van de vegetarische slager.

De vega kipstuckjes bak je lekker krokant, dus 'n heerlijke bite. Echt een kidsproof pasta recept mét groenten. Neem je liever geen voorgesneden groenten mix, neem dan 1 rode paprika, 2 wortels, 1 courgette en 2 stukken prei en snij klein.

Wil je de pasta geheel plantaardig maken, neem Violife roomkaas, een perfect vegan alternatief.

Pasta met kipstukjes

Pasta met vega kipstukjes

4 van 14 stemmen
Recept afdrukken
Pasta met vegetarische kip van de vegetarische slager, een kidsproof romig pasta recept wat snel op tafel staat.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaanse recepten
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen
calorieën 390

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 400 gr Italiaanse groentemix
  • 180 gr roomkaas met knoflook
  • 200 gr erwten
  • 2 uien
  • 320 gr vegetarische kipstuckjes
  • 250 gr pasta naar keuze

Instructies

  • Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel en snipper de uien. Verhit 1 el olijfolie in een wok en bak de ui samen met de Italiaanse groenten. Voeg na 3 minuten de erwten toe en bak mee.
  • Voeg de roomkaas toe en breng op smaak met flink wat vers gemalen peper en een snuf zout.
  • Bak de kipstuckjes om en om in 1 el olijfolie krokant en bruin in een koekenpan.
  • Giet de pasta af en voeg toe aan het groenten mengsel. Schep het gerecht door elkaar en schep in kommen.
  • Maak af met de vegetarische kipstukjes.

Ook lekker: vegan ramen met kipstuckjes en paddestoelen, gezond en zó gemaakt. Met een knapperige bite van lente-ui en sesamzaad als topping.

Pasta met vega kipstukjes recept

Dit recept valt onder

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

HHB Instagram actie oktober 2024
Simpele Recepten App
De Smaak van Italie nazomeren