Pasta met zalm en spinazie

Simpele vispasta
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Dit recept met pasta, zalm, spinazie, Boursin en eieren is super eenvoudig en heel snel klaar. Een simpel recept.

Pasta met zalm, zalm is goed voor je

Zalm is goed voor je! Zalm is goed voor je hart, de visvetten hebben een regulerende werking op je hartritme. Daarnaast helpt zalm je cholesterol te verlagen. Zalm eten kan helpen tegen dementie, tegen een depressie en is goed voor je bloedvaten. Dus, lekker zalm eten!

Ingrediënten

  • 300 gr pasta
  • 4 eieren
  • 200 gr gerookte zalmsnippers
  • 300 gr verse bladspinazie
  • 125 ml Boursin Cuisine met knoflook en kruiden

Bereidingswijze

  1. 1Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren.
  2. 2Giet de pasta af en laat de pasta in de pan zitten. Schep de Boursin erdoor en zet het vuur zachtjes aan. Schep in delen de spinazie erdoor tot het volledig geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Schep op het laatste de zalmsnippers erdoor.
  3. 3Serveer de pasta met op ieder bord een ei.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...