Pasta met zalm en spinazie

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 15m

Dit recept met pasta, zalm, spinazie, Boursin en eieren is super eenvoudig en heel snel klaar. Een simpel recept.

Pasta met zalm, zalm is goed voor je

Zalm is goed voor je! Zalm is goed voor je hart, de visvetten hebben een regulerende werking op je hartritme. Daarnaast helpt zalm je cholesterol te verlagen. Zalm eten kan helpen tegen dementie, tegen een depressie en is goed voor je bloedvaten. Dus, lekker zalm eten!

Ingrediënten

  • 300 gram pasta
  • 4 eieren
  • 125 ml Boursin Cuisine met knoflook en fijne kruiden
  • 300 gram verse bladspinazie
  • 200 gram gerookte zalmsnippers

Bereidingswijze

Stap1

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren.

Stap2

Giet de pasta af en laat de pasta in de pan zitten. Schep de Boursin erdoor en zet het vuur zachtjes aan. Schep in delen de spinazie erdoor tot het volledig geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Schep op het laatste de zalmsnippers erdoor.

Stap3

Serveer de pasta met op ieder bord een ei.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

298

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab