Pasta met zalm en spinazie

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 10m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 15m

Dit recept met pasta, zalm, spinazie, Boursin en eieren is super eenvoudig en heel snel klaar. De smaken komen heel goed tot zijn recht en het is een makkelijk recept om te maken wanneer je eens wilt variëren met vis.

Pasta zalm3

Ingrediënten

  • 300 gram pasta
  • 4 eieren
  • 125 ml Boursin Cuisine (knoflook en fijne kruiden)
  • 300 gram verse bladspinazie
  • 200 gram gerookte zalmsnippers

Bereidingswijze

Stap1

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren.

Stap2

Giet de pasta af en laat de pasta in de pan zitten. Schep de Boursin erdoor en zet het vuur zachtjes aan. Schep in delen de spinazie erdoor tot het volledig geslonken is. Schep op het laatste de zalmsnippers erdoor.

Stap3

Serveer de pasta met op ieder bord een (in partjes gesneden) ei.

 

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab