Penne met spinazie, gehakt en roomkaas

penne met spinazie
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Dit recept voor penne met spinazie, gehakt, en roomkaas is super lekker en behoort daarnaast tot de snelle recepten. Het gerecht is namelijk al binnen 20 minuten klaar om te serveren. Super wanneer je het druk hebt, maar toch een verse maaltijd wil eten!

Pasta met verse spinazie

Verse spinazie kan natuurlijk ook!

Ingrediënten

  • 400 gram penne pasta
  • 500 gram spinazie á la crème (diepvries)
  • 400 gram (runder)gehakt
  • 1 rode uien
  • 1 bakje kruidenroomkaas
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Stap1

Breng een pan met water aan de kook. Snij de uien in grove stukken. Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking. Doe wat olijfolie in een (diepe) koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui toe en bak deze kort mee.

Stap2

Voeg de spinazieblokjes toe aan het gehaktmengsel en laat deze langzaam ontdooien. Als de spinazieblokjes zijn ontooid, kan de kruidenkaas erbij. Roer het geheel goed door. Laat het kort inkoken op middelhoog vuur totdat er een romige saus ontstaat.

Stap3

Voeg de penne, als deze klaar is, bij de saus en schep het geheel door elkaar. Serveer met de Parmezaanse kaas.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

213

Commentaar op recept

  1. posted by À.Edelhausen on 5 juli 2016

    Lekker en snel gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab