Penne met spinazie gehakt en roomkaas
In ons drukke leven, waar tijd vaak schaars is, kan een snel en smakelijk gerecht een echte verademing zijn. Als je op zoek bent naar een heerlijk recept dat niet alleen verrukkelijk is maar ook binnen een mum van tijd op tafel staat, dan hebben we goed nieuws voor je. Ons penne met spinazie, gehakt en roomkaas recept is precies wat je wilt maken. Binnen slechts 15 minuten serveer je een bord vol romige pastalekkernij. Duik met ons in deze smaakvolle creatie!
Geniet van een heerlijke recept voor penne met spinazie, gehakt en roomkaas, klaar in slechts 15 minuten. Ideaal voor drukke dagen!
Ingrediënten
- 400 gr penne pasta
- 500 gr spinazie diepvries
- 400 gr gehakt
- 1 rode ui
- 1 bakje kruidenroomkaas
- Parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Breng een pan met water aan de kook. Snipper de ui. Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking. Giet een scheut olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui toe en bak deze kort mee.
- Voeg de spinazieblokjes toe aan het gehaktmengsel en laat deze langzaam ontdooien. Als de blokjes spinazie zijn ontdooid, kan de kruidenkaas erbij. Roer het geheel goed door. Laat het kort inkoken op middelhoog vuur totdat er een romige saus ontstaat.
- Voeg de penne, als deze klaar is, bij de saus en schep het geheel door elkaar. Klaar is je pasta met spinazie en gehakt. Eet lekker met Parmezaanse kaas.
Gebruik ook eens vegetarisch gehakt voor een dagje zonder vlees.
Ook lekker: pasta met citroen roomsaus vegetarisch met Parmezaanse kaas, een pasta uit Italië. Een gerecht met citroenroom en kaas.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?
Wij hebben dit vanavond gegeten en vonden het heerlijk!!