Penne met spinazie, gehakt en roomkaas

Snel pasta recept
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Dit recept voor penne met spinazie, gehakt, en roomkaas is super lekker en behoort daarnaast tot de snelle recepten. Het gerecht is namelijk al binnen 20 minuten klaar om te serveren. Super wanneer je het druk hebt, maar toch een verse maaltijd wil eten!

Pasta met verse spinazie

Verse spinazie kan natuurlijk ook!

Ingrediënten

  • 400 gr penne pasta
  • 500 gr spinazie, diepvries
  • 400 gr gehakt
  • 1 rode ui
  • 1 bakje kruidenroomkaas
  • Parmezaanse kaas
  • olijfolie

Bereidingswijze

  1. 1Breng een pan met water aan de kook. Snij de uien in grove stukken. Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking. Doe wat olijfolie in een (diepe) koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui toe en bak deze kort mee.
  2. 2Voeg de spinazieblokjes toe aan het gehaktmengsel en laat deze langzaam ontdooien. Als de spinazieblokjes zijn ontooid, kan de kruidenkaas erbij. Roer het geheel goed door. Laat het kort inkoken op middelhoog vuur totdat er een romige saus ontstaat.
  3. 3Voeg de penne, als deze klaar is, bij de saus en schep het geheel door elkaar. Serveer met de Parmezaanse kaas.
Beoordeling: 3.3. van 3 stemmen.
Please wait...