Pitabroodjes met gebakken groenten
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 238
Pitabroodjes met gebakken groenten, paprika, kool, peultjes en bosui. Met geroosterde pinda's, chili, yoghurt en komkommer maak je 't broodje af.
Pita pizza
Lichte pita pizza met een laagje saus naar smaak op 'n pita voor de verandering. Lekker joh! Maak voor 't weekend of als je maar weinig tijd hebt.
Ook lekker op brood: Champignons op toast met kaas gebakken ui en platte peterselie, ’n heerlijk makkelijk en snel recept. Of maak eens magere gehaktballetjes in groentesaus met ui en knoflook tussen ’n pita, gezond en lekker.
Broodje gevuld met groenten
- Verwarm de pita's in een broodrooster. Kook de peultjes (schoongemaakt) 2 minuten, giet- en koel af, laat uitlekken.
- Hak en rooster de pinda's in een droge hete koekenpan. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan. Roerbak 1 paprika (in reepjes) Chinese kool (in reepjes), bosui (ringetjes) en de peultjes 2 minuten.
- Schep 2 el sojasaus erdoor. Vul de pita's met het groentemengsel. Strooi de noten erover en maak af met slierten van komkommer, chili en -of yoghurtsaus.
Eet direct!
Ook lekker: Vega pita met biet en feta en frisse komkommer.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?