Pizza maken van bladerdeeg

Pizza maken van bladerdeeg

Met romige burrata
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
Naar het recept

Pizza maken van bladerdeeg met romige burrata, als dat geen liefde is.. ’n eenvoudig recept om zelf makkelijk pizza te maken.

Pizza voor valentijn

Pizza van bladerdeeg is een super snelle pizza die je samen zó maakt. Beleggen kan met van alles, deze pizza voor valentijn maak je met burrata en basilicum.

Glutenvrij? Gebruik glutenvrije bladerdeeg. En deze pizza kan je natuurlijk elke dag maken, hoeft niet alleen op valentijnsdag(-:

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • olijfolie
  • 1 blikje tomaten Mutti
  • 2 teen knoflook
  • 1 bosui
  • verse peper
  • 1 bol Burrata
  • handje verse basilicum
  • handje zongedroogde tomaatjes
  • handje minitomaatjes

Bladerdeeg pizza

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier en rol het deeg uit. Snij het deeg twee keer in hartvorm en maak een randje van het overgebleven bladerdeeg. Maak dit randje rondom vast met een beetje olijfolie.
  2. Pers de knoflook uit en snij de rode ui fijn in ringen. Verdeel een half blikje Mutti tomaten over het deeg, samen met de knoflook en rode ui. Besprenkel met olijfolie en schuif in de oven voor 20 minuten.
  3. Snij de kleine tomaatjes door de helft, de bosui klein en beleg de pizza hiermee samen met de zongedroogde tomaat en eventueel overgebleven rode ui als de pizza klaar met bakken is. Snipper de basilicum samen met stukken burrata en verse peper over de pizza. Bladerdeeg pizza maak je zó

Ook lekker: Zoete aardappel mini pizza met groentespread en feta.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.7. van 3 stemmen.
Please wait...

Dit recept valt onder

Pizza recepten
Lunchgerechten
Snelle gerechten