[Image_caption id=”41198″ style=”Style-1″ align=”alignnone ” width=”770px” caption=”Rode kool en mais” title=”Quinoa met vegan balletjes en aubergine” url=””][/Image_caption]
- Aantal: 3
- Bereidingstijd: 15 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 322
Quinoa met vegan balletjes en aubergine rode kool en mais. Je maakt ’t heel makkelijk en snel, lekker en gezond.
Quinoa met gehaktballetjes van Beyond Meat
Quinoa met plantaardige gehaktballetjes van Beyond Meat gemaakt van erwteneiwit. Mega sappig en smaakvol, net een ‘echte’ bal van vlees.
Ook lekker: Beyond Meat burger met avocado en ei rucola en knoflooksaus, te gek lekkere vegetarische burger. Ook lekker met mais rucola stamppot met mais.
Quinoa met aubergine
- Snij de aubergine in dunne plakken in de lengte, bestrooi met zout en laat even rusten. Maak de quinoa volgens aanwijzingen van de verpakking.
- Laat de mais uitlekken en spoel de bonen af. Snij de kool in flinterdunne reepjes. Maak de yoghurt saus. Bak de balletjes om en om in een el olijfolie.
- Dep het vocht van de aubergines met keukenpapier en bak om en om in de overige olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Schep de quinoa op borden schep de kool, boontjes, mais, balletjes en yoghurtsaus erover heen. Quinoa met aubergine maak je zó.
Eet lekker lauwwarm.
Ook lekker: Aubergine parmigiana lasagne van aubergines ofwel melanzane, ’n Italiaans gerecht, vega lekker.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?