Red Velvet koekjes met witte chocolade
- Aantal: 24
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 12 min
- Klaar in: 22 min
Red Velvet koekjes met witte chocolade bakken met 'n crispy bite. En deze red velvet cookies maak je met 'n glutenvrij recept. Een super simpel lekker koekjes recept. Een crunchy red velvet koekje met witte chocolade bakken is niet moeilijk met vanille citroen cacao en de juiste kleurstof, in de oven en eten maar. Red Velvet koekjes met witte chocolade zijn favoriet.
Red Velvet maken
Red Velvet maken Red Velvet is populair, taart cake of koekjes, gebruik een natuurlijke kleurstof anders kan je echt een nare bijsmaak aan je red velvet cookie krijgen.
Red Velvet cookies
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, het amandelmeel en het bakpoeder samen met de baking soda en het cacaopoeder in een kom. Smelt de boter en mix met de suiker in een andere kom. Voeg het ei toe en blijf kloppen.
- Doe de melk, het citroensap en de vanille bij het botermengsel in de kom en voeg een drupje rode kleurstof toe. Klop alles goed door tot het mengsel een rode kleur heeft gekregen. Blijf kloppen en voeg beetje bij beetje het bloemmengsel toe. Klop dit door tot alles goed met elkaar is gemengd.
- Hak de witte chocolade in grove stukken en schep deze door het Red Velvet beslag. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier en maak balletjes van het Red Velvet koekbeslag, 20 gram per koekje. Leg ze met wat tussenruimte op de bakplaat. Druk de koekjes plat met een vork. Bak de Red Velvet koekjes met witte chocolade 12 minuten in het midden van de oven. Ze zijn dan nog zacht maar worden stevig tijdens het afkoelen. Red Velvet cookies maak je zó.
Heerlijk crunchy! Maak ook eens Red Velvet cupcakes met roomkaas frosting.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?