Rode viscurry met kabeljauw
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 590
Rode viscurry met kabeljauw courgette en sugarsnaps, snelle en makkelijke curry in no time op tafel en alles in één pan.
Vis in kokos curry
Vis in kokos curry die heerlijk geurt, een zachte curry die lekker ruikt naar basilicum en kokos. Gevuld met erwtjes sugarsnaps en courgette. Lekker eenpans recept, 'n gezonde en snelle viscurry.
Bamboescheuten zijn knapperig en fris van smaak, perfect voor de wok vaak alleen te koop in blik.
Viscurry zo maak je 't
- Snij de kabeljauw in stukjes, snij de courgette in plakjes. Breng de kokosmelk samen met de currypasta aan de kook.
- Voeg de courgette, garnalen, kabeljauw en bamboescheuten toe. Breng opnieuw aan de kook en zet het vuur laag. Laat zo'n 5 minuten zachtjes doorkoken tot de vis gaar is.
- Voeg de laatste minuten de sugarsnaps en doperwten toe. Snij de lente ui in dunne ringen, scheur de basilicum en maak de viscurry hier mee af. Viscurry zó maak je 't!
Eet dit eenpansgerecht eventueel met rijst, limoenpartjes of dip met naanbrood.
Ook lekker groene curry met kip en noedels.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?