Rode viscurry met kabeljauw

Rode viscurry met kabeljauw

Courgette en sugarsnaps
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
  • Kcal: 590

Rode viscurry met kabeljauw courgette en sugarsnaps, snelle en makkelijke curry in no time op tafel en alles in één pan.

Vis in kokos curry

Vis in kokos curry die heerlijk geurt, een zachte curry die lekker ruikt naar basilicum en kokos. Gevuld met erwtjes sugarsnaps en courgette. Gezonde en snelle viscurry.

Bamboescheuten zijn knapperig en fris van smaak, perfect voor de wok vaak alleen te koop in blik.

Ingrediënten

  • 400 gr kabeljauwfilet
  • 1 courgette
  • 400 ml kokosmelk
  • 100 gr rode currypasta
  • 100 gr gekookte garnalen
  • 100 gr bamboescheuten uit blik
  • 100 gr sugarsnaps
  • 100 gr doperwten vers
  • 1 handje (Thaise) basilicum
  • 2 lente-ui
Thaise rode curry met kabeljauw recept

Viscurry zo maak je ‘t

  1. Snij de kabeljauw in stukjes, snij de courgette in plakjes. Breng de kokosmelk samen met de currypasta aan de kook.
  2. Voeg de courgette, garnalen, kabeljauw en bamboescheuten toe. Breng opnieuw aan de kook en zet het vuur laag. Laat zo’n 5 minuten zachtjes doorkoken tot de vis gaar is.
  3. Voeg de laatste minuten de sugarsnaps en doperwten toe. Snij de lente ui in dunne ringen, scheur de basilicum en maak de viscurry hier mee af. Viscurry zó maak je ‘t!

Eet eventueel met rijst, limoenpartjes of dip met naanbrood.

Ook lekker groene curry met kip en noedels.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.5. van 8 stemmen.
Please wait...