Roergebakken spinazie met varkensvlees en garnalen

Surf en turf
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Een soort van surf en turf, vis en vlees samen in de wok. Dit wokgerecht met spinazie, varkensvlees en garnalen is een echte smaaksensatie. Het enige wat je nodig hebt is een wokpan!

Wokgerecht met trassi

Wokgerecht met trassi, dat is een garnalenpasta uit de Indische keuken, ketjap en knoflook. Een lekker simpel recept wat snel op tafel staat. Kies zelf nog voor rijst of mie erbij.

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 400 gr hamlappen
  • 1 tl trassi
  • 100 gr gesneden prei
  • 800 gr panklare spinazie
  • 3 el ketjap manis
  • 3 knoflookteen
  • 50 gr gekookte garnalen

Bereidingswijze

  1. 1Verhit de olie in een wokpan, snij de hamlappen in blokjes en roerbak in 1 minuut rondom bruin. Voeg de trassi en prei toe en roerbak kort mee.
  2. 2Schep de spinazie en ketjap erdoor en pers de knoflook erboven uit. Roerbak alles nog kort.
  3. 3Roer de garnalen erbij en breng het gerecht op smaak met verse peper. Enjoy
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...