
Roergebakken spinazie met varkensvlees en garnalen
Surf en turf- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
Een soort van surf en turf, vis en vlees samen in de wok. Dit wokgerecht met spinazie, varkensvlees en garnalen is een echte smaaksensatie. Het enige wat je nodig hebt is een wokpan!
Wokgerecht met trassi
Wokgerecht met trassi, dat is een garnalenpasta uit de Indische keuken, ketjap en knoflook. Een lekker simpel recept wat snel op tafel staat. Kies zelf nog voor rijst of mie erbij.
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een wokpan, snij de hamlappen in blokjes en roerbak in 1 minuut rondom bruin. Voeg de trassi en prei toe en roerbak kort mee.
- Schep de spinazie en ketjap erdoor en pers de knoflook erboven uit. Roerbak alles nog kort.
- Roer de garnalen erbij en breng het gerecht op smaak met verse peper. Enjoy