Roergebakken spinazie

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Laat je verrassen door de combinatie van varkensvlees en Hollandse garnalen. Dit wokgerecht van roergebakken spinazie met varkensvlees en garnalen is een echte smaaksensatie. Het is een gemakkelijk recept wat je snel en eenvoudig klaar kan maken. Het gerecht ziet eruit alsof je er uren voor nodig hebt, maar het enige wat je nodig hebt is een wokpan!

Tip: Voeg wat rijst of mie toe aan dit gerecht.

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 400 gr hamlappen in kleine blokjes
  • 1 tl trassi
  • 100 gr gesneden prei
  • 800 gr panklare spinazie
  • 3 el ketjap manis
  • 3 knoflookteentjes, gepeld
  • 50 gr gekookte, gepelde (Hollandse) garnalen
  • snufje zout

Bereidingswijze

Stap1

Verhit de olie in een wokpan en roerbak de hamlap blokjes in 1 minuut rondom bruin. Voeg de trassi en prei toe en roerbak ze 1 minuut mee.

Stap2

Schep de spinazie en ketjap erdoor en pers de knoflook erboven uit. Roerbak alles nog 2 minuten.

Stap3

Roer de garnalen erdoor en breng het gerecht op smaak met een snufje zout.

Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

67

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab