Roergebakken spinazie met varkensvlees en garnalen

Roergebakken spinazie met varkensvlees en garnalen

Surf en turf
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 460

Roergebakken spinazie met varkensvlees en garnalen, surf en turf uit de wok. ’n snel wokgerecht met veel smaak. Gevuld met prei, spinazie en knoflook voor ’n snel, slank en kruidig trassi wok recept.

Wokgerecht met trassi

Wokgerecht met trassi, ’n garnalenpasta uit de Aziatische keuken, ketjap en knoflook. Een lekker simpel recept wat snel op tafel staat. Kies zelf nog voor rijst of mie erbij.

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 400 gr hamlappen
  • 1 tl trassi
  • 100 gr gesneden prei
  • 800 gr panklare spinazie
  • 3 el ketjap manis
  • 3 tenen knoflook
  • 100 gr gekookte garnalen
Spinazie met varkensvlees en garnalen maken

Snelle wok met vlees en vis

  1. Verhit de olie in een wokpan, snij de hamlappen in blokjes en roerbak rondom bruin. Voeg de trassi en prei toe en roerbak kort mee.
  2. Schep de spinazie en ketjap erdoor en pers de knoflook erboven uit. Roerbak alles nog kort.
  3. Roer de garnalen erbij en breng het gerecht op smaak met vers gemalen peper. Snelle wok met vlees en vis maak je zó.

Serveer met rijst of noedels, lekker met partjes citroen en krokante uitjes.

Ook lekker: Zoete chili garnalen met kokosrijst ’n Aziatisch rijstgerecht wat in een kwartier op tafel staat, makkelijk en heerlijk rijst recept.

Beoordeling: 4.5. van 4 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
De smaak van Italie voorjaar 2024