Champignonsoep recept
Champignonsoep op z'n best- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
Champignonsoep maken
- Maak de champignons schoon en snij ze grof. Smelt de boter in een pan en bak de champignons samen met de geperste knoflook voor ongeveer 5 minuten. Voeg daarna al roerend de tarwebloem toe.
- Laat het ongeveer 1 minuut bakken en voeg dan de kippenbouillon toe. Roer het goed door en laat het 10 minuten sudderen met de deksel op de pan.
- Voeg daarna de room toe en roer het goed door elkaar. Maak de soep af met zout en peper naar smaak.
Heb het gemaakt de soep smaakte heerlijk!!
Fijn Mariella!
De soep was heerlijk dit is voor herhaling vatbaar. Bedankt voor dit recept.
Dank Ria!
Heerlijk en idd heel makkelijk.
Lekker Anja, ’n fijne kerst!
Top soepje, ga ik nog eens maken 👍
Fijn Jacky!
Soep is fantastisch lekker
Dank Tania!