Rucola pesto maken

Rucola pesto maken

Met walnoten
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 390

Rucola pesto maken met walnoten, super lekker én snel met parmezaanse kaas en knoflook. Favoriet voor door de pasta als dip voor je snack of smeer lekker op brood, ’n rucola sausje.

Rucola pesto vegan

Wil je de rucola pesto vegan maken? Gebruik Violife Prosociano wedge, ’n plantaardig alternatief voor parmezaanse kaas.

Rucola dip met walnoten ’n simpel recept, écht lekker en binnen 10 minuten is de rucola pesto ready.

Ingrediënten

  • 40 gr rucola
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook
  • 140 ml olijfolie extra vierge
  • 10 walnoten
  • knijpje citroensap
Rucola pesto maken simpel recept

Rucolapesto recept

  1. Meng de rucolasla, knoflook, walnoten en parmezaan in de blender samen met de olijfolie. Breng ’t pesto mengsel op smaak met verse peper en ’n snuf grof zeezout. Voeg een knijpje citroensap toe en meng tot een gladde rucolapesto dip. Rucolapesto recept maken doe je zó.

Dip met een bruchetta, neem wat radijsjes bij je rucola pesto dip of smeer ’t op brood of door de pasta. Zelf gemaakt!

Ook lekker: Pesto en Hummus dip met rauwkost.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...