Rucola stamppot met maïs
Walnoten en crème fraîche- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 460
Rucola stamppot met maïs, walnoten en crème fraîche, er gaat niets boven een Hollandse stamppot. Je kunt eindeloos variëren met ingrediënten en dit stamppot recept is absoluut een favoriet.
Stamppot met rucola en crème fraîche
Stamppot met rucola en crème fraîche ’n smeuïge vegetarische maaltijd met knapperige walnoten en crispy maïs. In september haal je heerlijk mais uit de moestuin!
Recept stamppot rucola
- Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan. Kook de aardappelen gaar, giet af en stamp tot een puree.
- Voeg de crème fraîche, boter en melk toe aan de gestampte aardappelen. Meng de rucola door de aardappelpuree en schep de maïs erbij.
- Breng de stamppot op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Warm de stamppot nog even goed door en schep op borden. Maak af met de walnoten. Recept stamppot rucola maak je zó.
Ook lekker: Zoete aardappelstamppot met walnoten geitenkaas en spinazie.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?