Rucola stamppot met maïs

Rucola stamppot met maïs

Walnoten en crème fraîche
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
  • Kcal: 460

Rucola stamppot met maïs, walnoten en crème fraîche, er gaat niets boven een Hollandse stamppot. Je kunt eindeloos variëren met ingrediënten en dit stamppot recept is absoluut een favoriet.

Stamppot met rucola en crème fraîche

Stamppot met rucola en crème fraîche ’n smeuïge vegetarische maaltijd met knapperige walnoten en crispy maïs.

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen
  • 200 gr rucola
  • 150 gr maïs
  • 125 gr crème fraîche
  • 1 el boter
  • 150 ml melk
  • 60 gr walnoten

Recept stamppot rucola

  1. Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan. Kook de aardappelen gaar, giet af en stamp tot een puree.
  2. Voeg de crème fraîche, boter en melk toe aan de gestampte aardappelen. Meng de rucola door de aardappelpuree en schep de maïs erbij.
  3. Breng de stamppot op smaak met vers gemalen peper en ’n snuf zout. Warm de stamppot nog even goed door en schep op borden. Maak af met de walnoten. Recept stamppot rucola maak je zó.

Ook lekker: Zoete aardappelstamppot met walnoten geitenkaas en spinazie.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...