Salade van venkel tomaat en hazelnoot
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 285
Salade van venkel tomaat en hazelnoot met Monini extra vergine olive oil, 'n feestrecept voor lunch, amuse of voorgerecht. Simpel te maken en hartstikke lekker! Salade recept met toast voor de feestdagen..
Monini Bios organic extra virgin olive oil
Voorgerecht recept met eenvoudige basic ingrediënten en meest lekkere Italiaanse dressing gemaakt van witte wijnazijn en Monini Bios organic extra virgin olive oil.
Monini bio
Monini bio is 'n (h)eerlijke olijfolie, fris, fruitig en licht pittig van smaak. 100 % Italiaans, voor koud gebruik, dé basis van je dressing of als dip bij knisper vers brood Monini bio.
Ook lekker bij deze: Italiaanse salade een frisse salade met een bite.
Lauwwarme venkel en tomaat
- Maak de dressing, meng de olijfolie met de azijn, vers gemalen peper en 'n snuf grof zeezout. Snij de tomaat in parten en meng met de dressing.
- Snij de venkel in plakken, kook kort en giet af. Rooster de hazelnoten lichtbruin.
- Meng de venkel met de tomaat, laat intrekken en maak af met 'n topping van de hazelnoot. Lauwwarme venkel en tomaat, zó klaar.
Serveer met toast of crackers, 'n heerlijk salade voorgerecht.
Ook lekker: Avocado hummus met limoen knoflook en tahin, ’n smeersel voor op toast of dip.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?