Sardientjes of makreelspread

Sardientjes of makreelspread

Met toast of rijstcrackers
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 190

Sardientjes of makreelspread met toast of rijstcrackers, een fijne vispaté maak je simpel en snel met sardientjes of makreel. Zó makkelijk heb je ’t nog niet gehad. Met roomkaas, dille en citroen.

Vissalade maken voor op toast

Vissalade maken voor op toast dat doe je zó, even mengen en ready! Sardines en makreel supergezond, deze 2 horen toch echt wel in de top 5 van gezonde vissen.

Ook lekker: Toast met smeuïge tonijn ’n makkelijk en gezond toast recept met geroosterde sesam en basilicum.

Ingrediënten

  • 1 blik sardientjes à 120 gr of 1 blik makreel à 125 gr in olie
  • 200 gr roomkaas
  • sap van ½ citroen
  • 1 el gehakte dille
  • crackers met zaadjes
  • verse peper
Makreelspread op toast

Paté van vis zo maak je dat

  1. Laat de sardientjes of makreel uitlekken en doe ze met de roomkaas en het citroensap in een keukenmachine. Maal tot een grove pasta.
  2. Hak de dille en roer door het vismengsel. Breng op smaak met verse peper. Paté van vis, zó maak je dat!

Deze vispaté staat in mum van tijd op tafel. Serveer met lekkere crackers. Enjoy!

Ook lekker: Vegan paté gemaakt van kidney- en cannellinibonen.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 4.6. van 9 stemmen.
Please wait...