Scrambled eggs

Scrambled eggs

Toast roerei Parmezaan
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 520

Scrambled eggs toast roerei en Parmezaan, ’n perfect ontbijt. Ofwel ’n roerei voor het ontbijt want dat is het eigenlijk.

Scrambled eggs of roerei

Scrambled eggs ofwel ’n roerei kan op verschillende manieren, een dot boter in de pan is naar mijn idee de beste. Lekker zacht en luchtig ei, dat wil je!

Ingrediënten

  • 2 sneetjes brood
  • 20 gr roomboter
  • 5 eieren
  • 2 el parmezaanse kaas
  • vers gemalen peper
  • grof zeezout
Scrambled eggs recept simpel

Perfecte roereieren maken

  1. Smeer de boterhammen in met boter en toast ze in de pan. Kluts de eieren, doe de roomboter in de pan en schenk de eieren erbij. Zet op laag vuur, de eieren gaan stollen.
  2. Wil je ’n fluffy roerei? Laat ’t roerei dan niet te lang op ’t vuur. Roer de scrambled eggs luchtig tot de juiste dikte. Breng op smaak met grof zeezout, vers gemalen peper en ’n schep parmezaan. Perfecte roereieren maken doe je zó.

Scrambled eggs met spek? Bak ’t spek van te voren vast lekker uit en leg het op je roerei. Kaas kan je ook meebakken, meng dan vast mee met het klutsen.

Let op! De truc is dat je ’t vuur écht laag houdt en het vuur uitzet als ze eigenlijk nog iets te nat zijn, de eieren garen na.

Ook lekker: Avocado toast met ei. Verse avocado spread met sjalot, citroen en vers gemalen peper op toast. Avocado toast met ei recept, lekker en gezond joh.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...